Site icon Dijital Tekerlek

Lamborghini, 8 Temmuz’da “Zamanın Ötesine” götürecek

Lamborghini, 8 Temmuz'da "Zamanın Ötesine" götürecek 2

Lamborghini, bizlere yeniliklerini göstermek amacıyla 8 Temmuz saat 19.00’da incelemeye davet eden şifreli bir davetiye yayınladı.
Davetiye ayrıntılara göre gizemli modelin “zamanının ötesinde” olacağını söylüyor. Lamborghini’nin yeni LED gündüz farı tasarımı gibi şekillendirilmiş kapasitör benzeri aksanları da görebiliriz.

Ne bekleyeceğimizden emin değiliz, ancak “zamanının ötesinde” sloganı, modelin hibrit veya elektrikli güç aktarma organına sahip olacağını düşündürüyor. Kesin olmamakla beraber, söylentiler Lamborghini’nin bir Sian Spyder üzerinde çalıştığını belirtti.

İlginizi Çekebilir: Tarform Luna elektrikli motosiklet 200 km menzil sunuyor

Sian modeli, geçen yıl yapılan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı ve olağanüstü performansı elektrifikasyonla harmanlanan model “hibrit süper spor otomobil” olarak isimlendirildi.

Araç, 774 beygir gücü, 6,5 litrelik V12 motor ve otomobilin yedi vitesli şanzımanına entegre edilmiş 34 beygir elektrik motoru içeriyor. Motor, aynı ağırlığa sahip bir bataryadan üç kat daha güçlü ve aynı gücü üreten bir bataryadan üç kat daha hafif bir teknoloji ile güçlendirildi.

Bu teknoloji sayesinde, Sian’ın toplam 808 beygir gücüne sahip olmasını sağlıyor. Bu güç, otomobilin 0-100 km/s hıza 2,8 saniyeden daha kısa sürede ulaşmasına ve 350 km/s’den daha fazla bir hıza ulaşmasına izin veriyor.

Lamborghini, 8 Temmuz günü tanıtılacak model hakkındaki gizemini koruyor. Ancak Sian FKP37‘nin bir versiyonun tanıtılma ihtimali çok yüksek.

Kaynak: Lamborghini

Exit mobile version