Site icon Dijital Tekerlek

Lamborghini, 4 adet özel Huracan Evo modelini tanıttı

Lamborghini, 4 adet özel Huracan Evo modelini tanıttı 16

Lamborghini, Meksika’nın Mexico City şehrinin kalbinde yer alan ilk showroom’unu açmasının üstünden 10 yıl geçmesinin şerefine, Meksika kültürünü yansıtacak 4 adet özel üretim Huracan Evo modellerini tanıttı.

İtalyan spor otomobil üreticisi Lamborghini, 2010 yılında açılışı yapılan showroom için 10. yıla özel en popüler modellerinden Huracan Evo‘nun dört özel versiyonunu piyasaya sürüyor. Otomobiller, Lamborghini’nin Meksika’daki distribütörü Grand Chelem ve markanın özelleştirme departmanı Ad Personam isimli stüdyosunda tasarlandı.

Birbirinden farklı çok çeşitli renk ve kaplama seçenekleriyle sunulan bu dört özel Huracan Evo modeli, Meksika kültüründe çok önemli bir yere sahip olan dört ana temayı temsil ediyor: Vita (Yaşam), Morte (Ölüm), Sogno (Rüya) ve Tempo (Zaman).

Lamborghini Huracan Evo Edicion Vita

Lamborghini Huracan Evo Edicion Vita, son derece görkemli görüntüye sahip bir yeşil ve altın rengi boyası ile ‘hayat‘ı temsil ediyor. Bu iki rengin kombinasyonu ile ortaya oldukça göz alıcı bir renk çıkıyor. Ayrıca modele özel olan ‘kartal‘ amblemi, hayattaki özgürlüğü ve başarıyı temsil ediyor.

Edicion Morte

Ölüm” anlamına gelen Edicion Morte, koyu lacivert ve bronz tonlarıyla göz kamaştırıyor. Aynı renk kombinasyonu aracın koltuklarında ve dikişlerinde de yer alıyor. Ayrıca, bir “kafatası” amblemi ile sembolize edilen model, yaşam ve ölüm arasındaki deneyimleri temsil ediyor.

Edicion Sogno

Açık mavi ve altın vurgularıyla ön plana çıkan Edicion Sogno modeli, ‘İki başlı ejderha’ amblemi ile Meksika halk sanatında görülen efsanevi yaratıkları temsil ediyor. Aracın iç mekanında ise, beyaz vurgulu ve altın dikişli iki tonlu bir tema yer alıyor.

Edicion Tempo

Son olarak, siyah ve bronz renklerin kombinasyonu ile ortaya çıkan Edicion Tempo modeli var. Bu model Lamborghini ve Meksika arasındaki on yıllık ortaklığı da temsil ediyor. Ayrıca deri dökülmesiyle kendini yeniden keşfetmenin bir temsilcisi olan yılan amblemi ile sembolize ediliyor. Bunun yanı sıra aracın koltuklarında ve dikişlerin çevresinde bronz vurgularla ağırlıklı olarak koyu tonlar da yer alıyor.

Lamborghini’nin Mexico City’deki 10. yılına özel tasarladığı dört adet Huracan Evo modelleri yakında, Mexico City’nin en beğenilen anıtlarının çevresinde meraklıların karşısına çıkacak.

“Lamborghini Aventador LP Ultimae resmi olarak tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version