Site icon Dijital Tekerlek

Kişiye özel olarak üretilen Ferrari BR20 modelinin detayları açıklandı

Kişiye özel olarak tasarlanıp GTC4Lusso modelinin altyapısına sahip olan Ferrari BR20 modelinin detayları belli oldu. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

GTC4Lusso ile aynı platforma sahip olan model markanın retro detayları ile güncelleniyor. Bununla birlikte modelin GTC4Lusso modeli ile en büyük benzerliği yalnızca tavanı. Genel anlamda oldukça özel bir tasarıma sahip olan model oldukça göz alıcı.

Ferrari BR20 tasarımı

Modelin ön tarafında tasarımı itibariyle daha uzun görünebilen bir etkileyici tasarım bizleri bekliyor. Bununla birlikte modelin karbon fiber eklentileri ile oldukça sportif olan genel tasarımı oldukça güzel destekleniyor. Ön tamponu ve özel radyatör ızgarası ile modelin soğutma detayları oldukça iyi bir seviyede. Ayrıca arka tarafa doğru geldiğimiz vakit bizleri karbon fiber olan yan etekler ile büyük bir arka difüzör bekliyor. 20″ boyutundaki alaşımlı jantlar ile modelin bütün tasarımı oldukça güzel görünüyor.

İç yaşam alanı

İç tarafa baktığımız vakit spor koltuklarında ve genel anlamda gördüğümüz koyu kahverengi deri döşemeler oldukça kaliteli görünüyor. Bunula birlikte coupe tavan formu ile modelin arka kısmında herhangi bir koltuk bulunmuyor. Yani model direkt olarak iki kişilik.

Ferrari BR20 teknik özellikleri

Motor tarafında bizleri 6.2 litrelik V12 motor bekliyor. Bununla birlikte model 680 beygirlik güce, 697Nm tork değerine sahip. Bu güç yola ise dört tekerlekten çekiş sistemi ile aktarılıyor. Bu detaylar ile modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 3.4 saniye. Ayrıca azami hız değeri ise 335 km/s.

BR20 modelinin tasarımsal olarak GTC4Lusso modelinden oldukça farklı olduğunu belirtirken, teknik tarafta ise aynı motor ve aynı altyapı bizleri bekliyor.

Son olarak özel olarak üretilen Ferrari BR20 modelinin fiyat etiketi açıklanmıyor. Fakat Ferrari GTC4Lusso modelinin standart versiyonunun 300.000 dolar fiyat etiketine sahip olduğunu düşünürsek; modelin fiyatının oldukça yüksek olduğunu tahmin etmek zor değil.

“Kia EV9 konsept otomobilinin ön izlemesi yapıldı”

Exit mobile version