Site icon Dijital Tekerlek

Kia XCeed Artık Türkiye de!

2021 Kia XCeed

Kia modelinin yeni aracı olan Kia XCeed Türkiye de satışa sunuldu. 248 Bin 900 TL fiyat etiketiyle satışa çıkan model, tek bir donanım ile bayilerde yerini almıştır. Kia XCeed Artık Türkiye de!

Kore de üretilen SUV modelinde yer alan 1.6 litrelik motor, 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman ile satışa sunulmuştur. Kia modelinin Frankfurt da ki tasarım merkezinde gelişimi sağlanan ve Slovakya da ki üretim tesisinde üretimi gerçekleştirilen XCeed modeli satışa sunuldu. Türkiye fiyatı olarak, 248 Bin 900 TL belirlenmesi her ne kadar alıcılarını mutsuz etse de Kia markasının hayranları için pek fazla fiyat fark etmemektedir.

Kia XCeed Teknik Özellikleri

Oldukça ilgi çekici bir model olarak satışa sunulan küçük SUV modelleri arasında yer alan bu aracın özellikleri şu şekildedir;

Aynı zamanda;

Kia XCeed Satışa Sunuldu!

Öncelikle yurt dışında satışa sunulan Kia markasının XCeed modeli şimdid de Türkiye de satışa sunuldu. Dinamik bir görünüme sahip olan araç önceki modeline göre 1.826 mm daha geniş ve 44 metre daha yüksek bir tasarıma sahip bir araç.

İçerisinde bulundurduğu 12.3 inç büyüklüğündeki dijital gösterge paneli, 10.25 inç yüksek çözünürlüğe sahip bilgi ve eğlence ekranı, deri koltuklar, sunroof, LED ön far ve 3 boyutlu stoplarıyla dikkatleri çeken bir araç olmuştur.

Öncelikle Türkiye de 1.6 litre hacme sahip turbo dizel motorla satışa sunulacak olan XCeed modeli toplamda 136 beygir güç ve 320 Nm tork üretiyor. 7 ileri vitese sahip olan araç 100 kilometre saat sürate ulaşımını 7.5 saniyede tamamlıyor.

Fiyatı

Yüksek donanım özelliklerine sahip olan XCeed in Türkiye fiyatı 248 Bin 900 TL olarak belirlenmiş ve o fiyatla satışa sunulmuştur. Kia markasının meraklıları satış noktalarında bu araca sahip olabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: KIA Otomobilleri Elektrikli Otomobil Dünyasına Giriyor

[responsive-slider id=6692]

Exit mobile version