Site icon Dijital Tekerlek

Kia Sportage hırsızları, aynı kişiyi soymakta ısrarlı

2021 Kia Sportage

2020 yılının talihsizlikleri üst üste getirdiği konusunda hemfikiriz. Bu yıl birçoğumuz için kötü anılarla dolu. Ancak bu kadarı da olmaz dediğimiz bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Amerika’nın Denver şehrinde hırsızlar aynı kişinin otomobilini iki defa çaldı.

Denver polisi, yaptığı açıklamada bu yıl araba hırsızlığının yüzde 50 arttığını belirtti. Yapılan açıklamaların ilginç bir kısmı da aynı kişinin otomobilinin iki defa çalınmasıydı.

Muhtemelen iki Kia Sportage sahibi olmak için onlarca yıl çalışmak gerekir. Ancak Denver şehrinin bir sakini onlarca yıllık emeğinin karşılığını birkaç hafta içerisinde çaldırdı. İlk etapta 2018 model Kia Sportage SUV modeli çalınan talihsiz adam birkaç hafta sonra tekrar aynı otomobilden satın aldı. Ancak hırsızlar ilk çaldıkları otomobili oldukça beğenmiş olacak ki tekrar aynı kişinin 2018 model Kia Sportage SUV model otomobilini çaldılar.

Denver polisinin açıklamalarına göre en çok çalınan araçlar arasında Ford, Chevy, Honda, Subaru, Hyundai ve Kia modelleri bulunuyor. 

Araç hırsızlarının sık kullandığı 5 yöntem

Exit mobile version