Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Kia Sportage bu şekilde görünmeli!

Yeni Kia Sportage bu şekilde görünmeli! 12

Şimdi Kia dördüncü nesil, son derece başarılı Sportage 2022 model yılı için hazırlanıyor. Kompakt SUV’un neye benzeyebileceğine dair oldukça etkileyici videolar gördük, ancak Nikita Chuiko’nun gerçek anlaşmaya çok yakın görünen bazı yeni tasarımları sayesinde işler biraz daha ilginç hale geldi.

Yeni Kia Sportage Nisan ayında resmi olarak görünecek!

Resimler, bir araçtan daha çok daha keskin ve yakışıklı görünen bir canavarı gösteriyor. Bu resimler, KİA’nın bir isim değişikliği ve tamamen yeniden tasarlanmış bir logo da dahil olmak üzere bazı önemli şirket değişikliklerine gittiğini de gösteriyor. En son Sportage render, otomobilin Nisan ayında resmi olarak açıklanmasını beklemeden bizlere sinyaller vermeye başladı.

Kia Sportage 1993 yılında, yıllar boyunca piyasadaki en iyi görünümlü kompakt Suv’lardan biri haline gelen oldukça başarılı bir görünümle hayatına başladı. Bu yeni render, boyutlarını mevcut modelle paylaşıyor gibi görünen olası bir Sportage modelini sergiliyor. Önden, yükselen bir eşik çizgisi ve kapı kollarının farklı bir yerleşimi görünüyor; bu ince detaylar aracına havasına hava katıyor.

Aracın ön kısmı ve far ambiyansları bizlere Lexus modelini hatırlatıyor. Yeni Kia Sportage, platformunu ve güç aktarma bölümleri, 2.5 litrelik” Smartstream ” motorunun yanı sıra güçlü bir 226 beygir gücü ve 350 Nm tork üreten 1.6 litrelik turbo şarjlı dört silindirli de dahil olmak üzere dördüncü nesil Hyundai Tucson ile paylaşacak.

En güncel KİA haberleri için takipte kalın. İncelemek için tıklayın.

Exit mobile version