Site icon Dijital Tekerlek

Kia Forte modelinin cesur görünümü bizlerle

Kia Forte modelinin cesur görünümü bizlerle 14

Kia tarafında yer alan hem Kia Forte hem de K3 ismiyle bilinen modeli ile ilgili 3 adet resim yayınlandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Kia, Amerikan otomobil üreticileri aksine her segmentte sedan modellerini üretmeye devam etmekte. Bununla birlikte marka bazı modellerin isimlerini K eklentisi ile değiştirmekte. Örneğin orta boy Kia Optima artık Kia K5 olarak isimlendirilmekte. Aynı şekilde Kia Forte modeli de Kia K3 olarak isimlendirilebilmekte.

Kompakt sedan modeli Forte paylaşılan görüntüleri ile birlikte tasarımı ile ilgili temel şeyleri bizlerle paylaşmakta. Bununla birlikte modelin ABD pazarına girmesi biraz vakit alabilir.

Modelin tasarımı

Şimdilik model ile alakalı elimize geçen görüntü sayısı yalnızca üç. Bu nedenle çok yorum yapma şansına sahip değiliz. Fakat belirtmek gerekir ki model değişen farları ve LED gündüz farı imzası ile birlikte oldukça dikkat çekici. Ayrıca markanın yeni logosu hemen ızgaranın üzerine konumlandırılmakta.

Arka tarafa göz attığımız vakit güncellenen logo ile birlikte; güncellenen arka farlar bizleri beklemekte. Sadece bir yenileme olduğu için yan profil büyük ölçüde aynı kalmakta.

Altta yer alan görseller modelin eski haline ait.

Model yeni jant tasarımları, iç ve dış renk seçenekleri ile birlikte kullanıcılarına oldukça çeşitli opsiyonları sunabilmekte.

Kia Forte teknik özellikleri

Model CVT şanzıman ile birlikte gelen 2.0 litrelik doğal emişli dört silindir motoru modele 147 beygir güç ve 178 Nm tork değerini sağlayabilmekte. Bununla birlikte model 1.6 litrelik turbo şarjlı motoru ile birlikte 201 beygir güce, 264 Nm tork değerine sahip. Bu seçenek ise altı ileri manuel veya yedi ileri çift debriyajlı şanzıman ile eşleştirilmekte.

“Japonya için Bentley Continental GT Equinox modeli” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version