Site icon Dijital Tekerlek

Kawasaki Alışılmadık Bir Tasarımla Gelebilir

Kawasaki Alışılmadık Bir Tasarımla Gelebilir 3

Motosiklet üreticisi Kawasaki, 3 tekerlekli yeni bir motosiklet patentine sahip oldu. Fakat bu patente ilginç yapan tek şeyin 3 tekerlekli olması değil çünkü ön süspansiyonların standart modelin dışında farklı bir tasarım da sahne de olması. Ön tekerlekler hem yatay hem de dikey olarak hareket edebiliyorlar. Özellikle iki farklı hareketin birbirinden bağımsız hareket etmesi görenleri hayrete düşürüyor. Tekerlekler hem yukarı da hem de aşağı pozisyonda olabildiğinden bu durumda çukurlu ve bozuk yollarda daha yüksek konfor anlamına gelebilmektedir.

3 Tekerlekli İlginç Motosiklet Patenti

Dünya’nın en önemli motorsiklet üreticilerinden ve markalarından biri olan Kawasaki, dünya üzerinde ses getirecek önemli bir gelişmeye imza attı. Kawasaki, ses getirecek 3 tekerlekli bir patente sahip oldu. Bu patentin birçok detayda bulunmasından dolayı patentin fazlasıyla karışık göründüğünü kabul ediyoruz. Bu yeni ön süspansiyon sisteminin 3 tekerlekli motorsikletler üzerinde biraz hafifleme sağlayacağını düşündüğünden ötürü bu tasarıma sahip oldu.

Dijital Tekerlek | Instagram

Geçtiğimiz senelerde 3 tekerlekli bir tasarım ile Kawasaki bir motorsiklet çıkarmıştı. Tek farkı 2 tekerlek önde değil arkada bulunuyordu. Bu patent sayesinde yeni çıkarılacak olan modelin, yüksek hıza ulaşacağını ve sürücüleri daha rahat bir sürüş yaratacağını düşünüyoruz. 3 tekerlekli motosikletler hızla viraja girdiğinde daha iyi eğilim vereceğini ve motorun bu eğilimden etkilenmeyeceği bir tasarım gerçekleşeceğini düşünüyoruz. Kawasaki’nin bu tasarımını ne zaman piyasaya süreceği ise merak konusu.

Exit mobile version