Site icon Dijital Tekerlek

Kart Geçen Taksi: BiTaksi

Kart Geçen Taksi: BiTaksi 1

Son 30 yılda ulaşım araçlarının zamanla artması ve insanların bir yerden başka bir yere ulaşmasının zaman almaya başlamasıyla toplu taşıma araçlarına olan ihtiyaç hızla arttı. Özellikle son yıllarda toplu taşıma araçlarına olan rağbet de artınca sarı taksilerimiz de yoğun ilgi görmeye başladı. Bir silsile gibi, artık sarı taksiler de ulaşımda yetersiz kalıyordu.

Ulaşımda yetersiz kalmak doğru bir deyiş oldu mu tam emin değiliz okurlarımız ancak artık bizler, toplu taşıma araçlarının peşinden koşmaktansa o benim ayağıma gelsin kafasına büründük. Bu düşüncelere saygı duyan bazı girişimciler yeni bir isim ile ortaya çıktı: BiTaksi.

BiTaksi de neymiş bee?

BiTaksi, taksi arayan yolcularla, yolcu arayan taksileri birbirlerine kavuşturan son yılların harika girişimlerinden biridir. Kendilerini büyükşehirler için vazgeçilmez bir icat olarak gören firma yetkilileri, aslında söylemeseler de bu deyişi hak ediyorlar. “Neden hak ediyorlar editör, anlatsana biraz” dediğinizi duyar gibiyim. Değerli okurlar, İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerde yaşıyorsanız belki daha iyi anlarsınız. Artık çağımız öyle bir hale geldi ki, gelen taksicinin davranışlarından tutun araba sürmesine kadar her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünüyorsunuz. BiTaksi sayesinde de çağırmış olduğunuz taksiyi kullanan taksicinin adını, puanını; aracin plakasına kadar herşeyi öğrenebiliyorsunuz. Yolculuk sonunda da yorumlarınızla firmanın eksiklerini söyleyebilir, artılarını yorumlarayarak da diğer insanların kullanmasına öncü olabilirsiniz.

Bizden bu kadar☺️. Gerisi websitesini inceleyip, uygulamasını indirip kullanmak da size düşüyor.

BiTaksi Android uygulaması
BiTaksi iOS uygulaması

Değerli okurlarımız, yepyeni girişim haberleriyle devam edeceğiz, takipte kalın 😉..

Exit mobile version