Site icon Dijital Tekerlek

Karsan İle Almanya Arasında İş Birliği Sağlandı!

Karsan İle Almanya Arasında İş Birliği Sağlandı! 1

Servis ağını ve satış alanını genişletmek üzere kaliteli ve oldukça köklü bir geçmişe sahip firmalardan biri olan Karsan ile Almanya Arasında iş birliği sağlandı. Quantron AG isimli firma ile yapılan anlaşma doğrultusunda buradaki satışlar, servis ağı ve yedek parça sayısı artırılacaktır.

Bu güne gelinceye kadar 7000 e yakın satışa sahip olan Karsan firması Quantron AG ile anlaştı. Yapılan anlaşma sonunda Avrupa’nın en iyisi konumunda olan Almanya üzerinden tüm Avrupa genelinde büyümeyi hedeflemektedir.

Muzaffer Arpacıoğlu’dan Açıklama!

Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu yaptığı açıklamalarda;

“Almanya müşterisi için servis yaygınlığı ve yeterli parça bulunurluğu çok önemlidir. Almanya genelinde 200’ü aşan servis noktası bulunan Quantron AG firmasıyla yaptığımız anlaşma da müşteri beklentisine önemli ölçüde cevap vermeye çalışacağız” dedi.

Alman otomobil devi ile BMW arasında gerçekleşen iş birliği kapsamında %100 elektrikli toplu taşıma araçlarını sunmuşlardır. Bu araçları Küresel pazarların beğenisine sunan Karsan, bu konuda iş birliklerini geliştirmeyi de amaçlamıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Max Verstappen Adeta Uçtu!

Karsan Tarafından Hazırlanan Jest Electric Almanya Yolcusu

“Almanya müşterisi için servis yaygınlığı ve yeterli parça bulunurluğu çok önemlidir.” diyen Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu sözlerine:

“Quantron AG firması ile yaptığımız bayilik anlaşmasıyla bu anlamdaki müşteri beklentisine cevap vermeye çalışacağız. Diğer yandan ise BMW ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği çerçevesinde küresel pazara sunduğumuz %100 elektrikli Jest Electric ve Atak Electric de ihracatlarımız sürmektedir.

Kasım ayından itibaren Karsan’ın %100 elektrikli ticari araç modellerinden olan Jest Electric ve Atak Electiric’in satışı gerçekleştirilecektir. Satış ve servislerini gerçekleştirmeyi amaçlayan Alman Haller firmasına bağlı olan firma tıpkı Karsan gibi, karayolunda da emisyonsuz taşımacılık konusuna önem vermiştir.

Daha ekonomik ve daha çevreci bir taşımacılık hizmeti sunan firma, dizel motorların, elektrikli araca dönüşümünü de gerçekleştirmektedir. Avrupa genelinde yaygın bir hizmet ağına sahip olan Quantron AG’nin Almanya’da toplam 220 servis noktası bulunmaktadır.

Avrupa genelinde yaygın bir ağa sahip olan Quantron AG, Firma ile anlaşarak Karsan’ın da yayılmasına olanak sağlayacaktır. Anlaşma sonunda Almanya da satışların ve parça sayısının da artması tahmin edilmektedir.

Exit mobile version