Site icon Dijital Tekerlek

Kanatlı Ford F-150 Raptor uçabiliyor

Kanatlı Ford F-150 Raptor uçabiliyor 10

Büyük beklentiler sonrasında 2021 Ford F-150 Raptor tarafından bir video bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Ford F-150 Raptor modelinde beklenen, V8 supercharger bir motora sahip olmama şansına sahip. Fakat marka bu durumdan şuanlık memnun durumda. Ancak Raptor R gelecek yıl için yeni çözüm yolları aramakta. Unutmamak gerekir ki Raptor bir arazi aracı olarak hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

raptor.world isimli İnstagram hesabından paylaşılan bir video akıllara; Raptor için hazırlanan bir reklam videosu çekimleri mi başladı düşüncesini getirdi. Video ilk başta 395jeep isimli başka bir sosyal medya platformunda başka bir kullanıcı tarafından yayınlandı. Ardından paylaşılan bu gönderi bu platformdan silindi. Fakat sonrasında yukarıda belirttiğimiz sayfa tarafından İnstagram üzerinden paylaşılmakta. Düşünceler yeni Raptor modelinin reklam filmi adına yapılan sürüşlerin heyecan verici olduğu yönünde. Zaten Ford F-150 Raptor gibi bir modelin reklam filmi de bu şekilde düşündürmeli.

2019 yılındaki yeni Raptor’da prototip olarak sahip olduğu süspansiyonların özellikleri şu şekilde; 24″ boyutunda helezon yaylar sayesinde sınıfının en uzun olduğu iddia ediliyor. Ayrıca mevcut olan 37″ boyutundaki lastiklerle donatılması halinde çok daha fazla süspansiyon hareketi ve 13.1″ kadar yerden yüksek. (“=inç)

Exit mobile version