Site icon Dijital Tekerlek

Japonya için Bentley Continental GT Equinox modeli

Japonya için Bentley Continental GT Equinox modeli 13

Japonya kendine özel Bentley sürümü olan Bentley Continental GT Equinox modeline kavuşmakta. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Bentley Continental GT Equinox teknik özellikleri

Model motor tarafında 4.0 litrelik 542 beygir güç üretebilen çift turbolu V8 motora sahip. Bununla birlikte modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 4.0 saniye. Ayrıca model dört tekerlekten çekiş sistemine sahip.

Bentley Continental GT Equinox tasarımı

Modelin tasarımına baktığımız vakit dikkatleri şüphesiz ilk olarak karbon detaylara sahip olan dış paket çekmekte. Bununla birlikte renk seçenekleri tarafında siyah ve beyaz seçeneklerine sahip olan model; her iki modelde de tasarımını oldukça güzel bir şekilde yansıtmakta.

İç tarafa geldiğimiz vakit elbette bizleri Bentley kalitesi beklemekte. Modelde yer alan koltuk ve kapı kaplamaları aynı gümüş tonunda 4500 dikiş ile modele işlenmekte. Ayrıca bu gümüş detaylar direksiyon simidi boyunca da devam etmekte.

Modelde yer alan tasarım spesifikasyonları standart olarak gelmekte. Bununla birlikte ön ayırıcı, arka difüzör, bagaj kapağı rüzgarlığı ve parlak siyah karbon fiber detayları için herhangi bir ek ücret talep edilmemekte.

Hangi şehirlerde satışa sunulacak ?

Modelin Japonya içerisinde altı şehirde satışa sunulması beklenmekte. Bu şehirler ise şu şekilde; Tokyo, Osaka, Fukuoka, Nagoya, Hiroshima ve Yokohama şeklinde.

Fiyatı

Modelin Amerika pazarında yer alan daha düşük donanımlı fiyatı 202.500 dolar seviyesinde. Fakat markanın yaptığı eklentiler ile bu fiyatın Japonya pazarı için tasarlanan gelişmiş model için artması beklenmekte.

“2021 Mercedes-Benz EQS resmi lansmanı bugün gerçekleşti” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version