Site icon Dijital Tekerlek

Jaguar’ın Acısını BMW’den Çıkarttı

Jaguar'ın Acısını BMW'den Çıkarttı 2

Olay Hindistan’da gerçekleşti. Varlıklı bir iş adamının oğlu olan ve Akash olarak bilinen genç nehre BMW 3 model bir araba fırlattı. Detaylar yazımızın devamında.

Kuzey Hint Eyaleti Haryana’ daki polis, Akash olarak tanımlanan 22 yaşındaki gencin ailesinden bir doğum günü hediyesi olarak BMW aldığını söyledi.

Yerel medyaya göre, gencin babası zengin ve haberdeki kahramanımızın zaten birden fazla SUV tipi arabası var. Fakat hayali isteği BMW olmayacak ki bütün hırsını arabadan çıkarmış. Görünüşe göre doğum günü için yeni bir Jaguar istediği için BMW ile etkilenmemişti.

Batan BMW Yamunanagar ilçesindeki bir nehirden halatlar ve lastik bir tekne yardımı ile bir yerel polis ekibi tarafından çıkartıldı.

Akash’ın babası ise yerel medyaya oğlunun arabayı nehre kasıtlı olarak sürmediğini, yola çıkan bir antiloptan kaçınmak için sürdüğünü söyledi.

Haberde Bahsedilen Genç Facebook’dan alınmıştır.

Polis güçlerinin dediğine göre, genç arabayı su altında iken video kaydına alıp, videoyu da ailesine göndermiş. Bizim kültürümüzde de bol bol karşılaştığımız gibi aracın çıkarılması esnasında kalabalık
bir grup olayı izlemiş…

Nüfusun büyük bir kitlesinin fakirlik ile mücadele ettiği Hindistan’da aynı zamanda zengin vatandaşların sayısında da alışılmamış bir büyüme yaşanıyor.

Tekerlekli Haberlerden Her Gün Haberdar Olun
Exit mobile version