Site icon Dijital Tekerlek

Jaguar I-Pace Menzil Değeri için Güncelleme Yolda

Jaguar I-Pace Menzil Değeri için Güncelleme Yolda 2

Jaguar, her geçen günde kendi içinde daha da büyümeye büyüdükçe de kendi kullanıcılarına büyük güzellikler yapmaya devam ediyor. Sadece menzil değerleri ile sınırlı kalmayarak Jaguar I-Pace güncellemesi ile bir çok deneyimime doğrudan etki edecek düzeye gelmektedir.

I Pace modeli Jaguar tarihinin ilk elektrikli otomobili olarak bilinmektedir. Çıktığı günden itibaren birçok kişi tarafından büyük ilgi gören otomobil yapılan yarışmalarca yılın otomobili olarak gösterilmiştir.

Jaguar I-Pace de uyguladığı tasarım taktiğini genel marka düzeyinde de uyguladığından bu marka yüzeyinde iyi kullanan kullanıcı Jaguar’ın bu otomobilini de tercih etmektedir. Tasarım konusunda belli bir noktaya gelinen otomobilde halen bir şeyler geliştirilmeye ve kullanıcılar için en iyi hale getirilmeye devam ediyor.

Elektrikli otomobillerin çoğunda yapılan menzil desteği güncellemesi Jaguar’ın ilk elektrikli otomobilinde de sağlanacağından menzil oranında iyileşmeyi de beraberinde getirerek, araçların yaklaşık olarak %8 oranında ileriye taşınması planlanmaktadır.

Jaguar Yeniliklere Devam Edecek

Bu otomobil ile birlikte hem kendi markasında hem de elektrikli otomobil sınıflandırılmasında çığır açan Jaguar yaptığı yeniliklere devam edeceğini açıkladı. EPA standartları gereği diğer otomobillerde 376 kilometre olan hız sınırı, yapılan güncelleme ile birlikte 405 kilometre seviyelerine çıkacak. Bu özellikler ile birlikte şehir içi kullanımının ötesinde bulunacak araç, kullanıcının kendini lüks hissetmesini sağlayacak.  

Yapılacak güncelleme menzil ile ECO sürüş modu üzerinden daha iyi verimlilik yaşayarak tork iletim sisteminde iyileştirme, rejeneratif fren sisteminde ve akü kullanımında gibi maddelerin geleceğini söyleyebiliriz. Araç içi ve dışı donanımsal özelliklerin yanında gösterge de bulunan grafiklerde de yenilikler olarak kullanıcılara ayrı bir hava katılmış olacak. Jaguar, güncellemeleri arabalarda denetmek amacıyla kullanıcılar ile kısa sürede iletişim kurmaya başlayacak.

Exit mobile version