Site icon Dijital Tekerlek

Jaguar I-Pace Black Edition göz alıcı detayları ile bizlerle

Jaguar I-Pace Black Edition göz alıcı detayları ile bizlerle 14

Jaguar I-Pace Black Edition modeli sahip olduğu siyah detaylar ile karşımızda. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Jaguar tarafı tasarım tarafında eklentileri seven kullanıcılar için ekstra stil ve ekipman ile yeni versiyonu duyurmakta. Bununla birlikte marka modele yeni bir soluk kazandırmayı başarmış görünüyor.

Jaguar I-Pace Black Edition tasarımı

Modelin tasarımına baktığımız vakit bizleri; siyah paket ile gelen ızgara, ayna kapakları, pencere çerçeve detayları ve arka rozetlerin sahip olduğu koyu ve parlak görünüm beklemekte. 20″ boyutunda olan beş kollu jantlar da parlak siyah bir görünüme sahip. Bununla birlikte modelin geri kalan gövdesi mevcut tüm renk tercihlerine sahip.

İç kısma geldiğimiz vakit bizleri Ebony spor koltuklar ve buna uygun bir tavan döşemesi beklemekte. Ayrıca modelin iç kabin kaplaması da parlak siyah. Boydan boya olan panoramik tavan ve gizlilik camı da yeni paket ile gelmekte.

Teknik özelliklerinde değişiklik var mı ?

Black modeller için I-Pace modelinin güç aktarma organları değişmemekte. Model halen toplam 395 beygir güce, 696 Nm tork değerine sahip. Bununla birlikte modelde 11 kW değerinde yerleşik şarj cihazı, 100 kW değerinde DC hızlı şarj cihazı mevcut.

Jaguar tarafının verilerine göre model tek bir şarj ile 460 kilometre yol alabilmekte. SE Black modeli için ise bu rakam 450 kilometre civarında. HSE Black modelinin ise menzili 449 kilometre.

Son olarak Jaguar I-Pace’in Black baskısı yakın zamanda tanıtılan F-Type Black modelini takip etmekte.

“Gran Turismo artı resmi bir Olimpiyat Sporu” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version