Site icon Dijital Tekerlek

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black versiyonu tanıtıldı

Jaguar F-Pace R-Dynamic versiyonu ile birlikte Avrupa pazarındaki F-Pace serisi genişlemeye devam ediyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Jaguar tarafından tanıtılan versiyon ile birlikte F-Pace modeli yeni seçeneklere kavuşuyor. Bununla birlikte model tasarımsal anlamda güçlenerek daha fazla kullanıcıya hitap etmeyi hedefliyor.

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black tasarımı

Modelin tasarımına baktığımız vakit yeni ayna kapakları, ızgara çerçevesi, yan cam çerçeveleri, çamurluk havalandırmaları, tavan rayları ve rozetleri parlak siyah detaylara sahip. Bununla birlikte jant tarafında bizleri 20″ boyutunda jantlar bekliyor. Bu paket ile birlikte F-Pace, sabit panoramik tavan ve gizlilik camı özelliğini standart olarak sunabiliyor. Ayrıca fren tarafında kullanılan kırmızı fren kaliperleri ile birlikte detaylar bir hayli güzel görünmekte.

İç tarafta ise paket ile birlikte Satin Charcoal Ash ahşap kaplama detayları kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca sürücünün isteği doğrultusunda 30 farklı renk seçeneğine sahip olan iç aydınlatma özelliği de model ile birlikte standart olarak sunuluyor.

Model ile birlikte marka opsiyon olarak gri renkte olan 22″ boyutundaki jant seçeneklerini de modele ekliyor. Bununla birlikte modelin bu yıl içerisinde alacağı kablosuz güncelleme ile; kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteğine de sahip olması bekleniyor. Fakat bu güncellemenin ne zaman geleceği ile ilgili herhangi bir bilgi henüz netlik kazanmış değil.

Jaguar F-Pace teknik özellikleri

R-Dynamic Black modeli birkaç güç aktarma seçeneği ile satın alınabiliyor. 2.0 litrelik turbo dizel dört silindirli motor ile birlikte model 161 ve 201 beygirlik versiyonlara sahip. Benzinli 2.0 litrelik turbo şarjlı dört silindirli motor 247 beygir gücünde. Ayrıca 2.0 litrelik benzinli motor ile birleştirilen plug-in hibrit versiyonu 399 beygir güce sahip.

Son olarak Jaguar F-Pace R-Dynamic Black tüm motor seçenekleri ile dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte sunuluyor. Bununla birlikte model, gücünü yola sekiz vitesli otomatik şanzıman ile aktarıyor.

“Pininfarina Battista modelinin üretim versiyonu tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version