Site icon Dijital Tekerlek

Jaguar E-Type klasik haliyle piyasaya sürülecek

Jaguar E-Type klasik haliyle piyasaya sürülecek 14

Modern teknolojiye ve el yapımı iç tasarıma sahip olan yeniden tasarlanan Jaguar E-Type modeli bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Klasik otomobil üreticisi Helm, 60 yıl sonra Jaguar E-Type Series One modelinin kopyasını piyasaya sürmeye hazırlanmakta.

Jaguar E-Type teknik özellikleri nasıl olacak ?

Dümen yapımı otomobiller, ısmarlama havalandırmalı frenler, 300 beygir gücünde 3.8 litrelik düz altı motor bizleri beklemekte. Ayrıca modelin uzun süreli muhafaza edilmesi için paslanmaz çelik egzoz sistemi, 5 vitesli şanzıman modelde yer almakta. Bununla birlikte modelde elektrikli direksiyon, lastik tarafında ise ZZ Fast Road lastikleri Avon tarafından sağlanmakta.

Jaguar E-Type tasarımı

Modelin kaputu alüminyum olup, kapılar ile birlikte el yapımı. Ayrıca kapılar modern bir yavaş kapama sistemine sahip. Bununla birlikte bir diğer kolaylık ise ısıtmalı bir ön camın modelde yer alması.

İç mekana geldiğimiz vakit ise; Bill Amberg Studio tarafından tasarlanan deriler modelin içerisine konumlandırılmakta. Bununla birlikte bulunan el yapımı alüminyum panellerin yanı sıra yarı anilin deri ve dana süet malzemeler modelin içerisinde yer almakta. Ayrıca modelin gösterge panelindeki geçiş anahtarları bile elle dikilmekte.

Aracın kabini modern LED aydınlatma ile aydınlatılmakta. Ayrıca klima sisteminden tutunda bluetooth sistemine kadar herşey modern bir kablolama sistemi ile çalışmakta.

Modelin üreticisi olan Helm tarafı modelin üreticiye özel olarak üretildiğini ve hiçbir aracın birbiriyle aynı olmayacağını belirtmekte.

Son olarak modelin inşa süresi ise 3800 adam saatinde. Bu nedenle alıcıların siparişleri sonrasında bir süre beklemeleri gerekmekte.

“Yeni Ferrari Purosangue SUV modeli nasıl görünecek ?” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version