Site icon Dijital Tekerlek

İtalyan Efsaneleri Test Sürüşüne Hazır!

İtalyan Efsaneleri Test Sürüşüne Hazır! 5

Tüm dünyanın hayran olduğu İtalyan stilinin motorsiklet markalarından Vespa, Piaggio ve Moto Guzzi, motorsiklet tutkunlarıyla test sürüşü etkinliğinde bir araya gelecek.

Ülkemizde Vespa, Doğan Otomotiv tarafından temsil ediliyor. 💪🏻

Organizasyon 21 Eylül Cumartesi günü Piaggio Group’un Koşuyolu / Kadıköy’deki merkezinde gerçekleşecek. Test sürüşleri, güvenli sürüş eğitimleri, DJ müzik yayınları, sürpriz etkinlikler ve yarışmalarla, motosiklet  tutkunları  keyifli anlar yaşayacak.

Etkinlikte  Vespa’nın sportif ve modern çizgilerine sahip olan  GTS 300 ve GTS 150, genç ve dinamik Primavera 150 CC ve Primavera 50 modelleri, ilk ve tek klasik enduro olan Moto Guzzi V 85, B sınıfı ehliyetle kullanılabilen rakipsiz Piaggio NRG 50 ile motosiklet pazarının ilk 3 tekerlekli scooter modeli  Piaggio MP3 300 motorları  tutkunları tarafından test edilecek.

Vespa Elettrica Sahalarda!

Elektrikli Vespa Elettrica, Vespa’nın ikonik tasarım çizgisiyle modern bir altyapıyı birleştiriyor ve Türkiye’de bu yıl satışa sunulmaya başlandı ve organizasyonda motosiklet tutkunlarıyla tekrar buluşacak. 

Çevreci ve elektrikli Vespa, kendine has gövde rengi ve mavi renk detaylarıyla 4 saat gibi kısa sürede şarj olabiliyor. 1.000 tam şarj işlemi boyunca mükemmel verimlilik sağlıyor. Anlık 4 kWs, sürekli olarak 2 kWs güç ve 200 Nm tork üreten Vespa Elettrica. Üstelik geleneksel içten yanmalı motora sahip elektrikli araç performans anlamında motosikletleri de aratmıyor. 

Dijital Tekerlek | Twitter

Görsel Kaynak 1 2

Exit mobile version