Site icon Dijital Tekerlek

İleriye Işık Tutan Böbrek Izgaralı BMW Concept 4

İleriye Işık Tutan Böbrek Izgaralı BMW Concept 4 4

Bir çok yeni otomobilin gün yüzüne çıktığı Frankfurt Otomobil Fuar’ında, yeni nesil BMW Concept 4 şaşırtan ve bir hayli farklı tasarımı ile tanıtıldı. BMW nin dedikodu olduğu dününülen; araçlarına çift böbrek ızgarası verme fikri  Concept 4 ile tamamen doğrulandı.

BMW Concept 4

2019 Frankfurt Motor Fuarı’nda ilk kez sahneye çıkan yeni Concept 4 ile tanışın. Concept 4, M3 ve M4’ün gelecek modellerine ışık tutan bir araba.

Genel oranlar belirlenirken ve duruşu kesinlikle sevilmesinin yanında, yeni ızgarayı beğenmek oldukça zor gibi. BMW Konsept 4, 328 ve 3.0 CSi gibi ikonik modellerden esinlenmiş ancak büyük boy ve aracın genel tasarım diline uymadığından aynı havayı taşımamakta. Fakat iyi bir yönden bahsetmek gerekir ise bu hala bir konsept ve BMW hala bu modelin üzerinde çalışmaya devam ediyor.

BMW Concept 4

“Böbrek tasarım her zaman BMW için kenardaydı, ”diyen BMW’deki tasarım başkanı Domagoj Dukec. “BMW Konsept 4 onları şimdiye kadar hiçbir araçta olmadığı gibi güvenle ve yüksek kalitede taşıyor. BMW Konsept 4, yeni 4 Serisinin etkileyici yüzüne farklı bir bakış sunuyor. “

Bahsettiğimiz olumsuz görüşlere rağmem lazer farlar için sanat eseri denilebilir. Farların hemen altında, BMW, motor bölmesine ve frenlere temiz hava vermesi gereken devasa hava boşlukları kullanıldı. Dış kısım, arabanın hatlarını daha da vurgulayan çarpıcı Kırmızı tonu ile son buldu.

Dijital Tekerlek | Instagram
Exit mobile version