Site icon Dijital Tekerlek

Hyundai Kona N kamuflajsız olarak görüntülendi

Hyundai Kona N kamuflajsız olarak görüntülendi 21

Hyundai tarafının bir süredir üzerinde çalıştığı Hyundai Kona N modeli kamuflajsız bir şekilde görüntülenmekte. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Model resmi çıkışından önce kameralara yakalanmaktan kaçamadı. Bu görseller Almanya içerisinde resmi fotoğraf çekimleri esnasında çekilen görseller.

Hyundai tarafının yeni modelinin tasarımına baktığımız vakit bizleri oyuk olan bir ön tampon, kırmızı desenli siyah yan etekleri ve çift egzozlu arka difüzörü beklemekte. Ayrıca entegre üçgen stop lambaları ve yer alan büyük tavan spoileri oldukça güzel görünmekte.

Hyundai Kona N teknik özellikleri nasıl olacak ?

Modelin teknik özellikleri konusunda beklentiler 278 beygir güce ve 392 Nm tork değerine sahip olacağı yönünde. Ayrıca bu güç 2.0 litrelik turbo şarjlı bir motordan sağlanmakta. Şanzıman tarafında ise çift kavramalı sekiz ile bir şanzıman beklenmekte.

Son olarak modelin rakipleri; Ford Puma ST ve Volkswagen T-Roc R modelleri. Koreli otomobil üreticisi bu rekabet içerisinde nasıl bir konuma sahip olacak hep birlikte göreceğiz.

“Yeni BMW Alpina B8 modeli resmi olarak duyuruldu” modelin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version