Site icon Dijital Tekerlek

Hyundai Bayon net bir şekilde görünüyor!

Hyundai Bayon net bir şekilde görünüyor! 4

Geçen hafta Hyundai, Bayon olarak bilinen yeni bir yarı kompakt crossover modelini tanıttı. Avrupa’da Kona’nın altına yerleşen Bayon, markanın yeni giriş seviyesi crossover’ı olacak. Zaten ABD’de benzer araç olan Venue olduğundan, Bayon Amerika’da satışa sunulmayabilir. Ancak diğer Avrupa ülkelerinde modelin satışa sunulması bekleniyor. Yine de teaser, Venue’den çok daha çarpıcı görünen bir tasarımı sergiledi. Yeni katılımcının neye benzeyeceğine dair daha net bir fikir edinmek için TopElectricSUV, başlangıç ​​noktası olarak Hyundai’nin teaser görüntüsünü kullanarak düzgün bir görüntü oluşturdu. İçinde, geniş bir ızgaranın üzerinde kaportaya karışan olağanüstü dar LED gündüz farlarını görebiliyoruz. Bu görünümü baz alarak, yeni modelin Kona’ya çok benzediğini düşünüyoruz.

Hyundai Bayon kardeşlerinden farklı olacak

Farlar ayrı ayrı ve gündüz DRL’lerinin altında konumlandırılmış. Farlar neredeyse gizli ve ızgaranın bir parçası gibi görünüyor. Geniş duruşu ve yere oldukça alçak oturuşu ile Bayon, herhangi bir ciddi arazi yolunun üstesinden gelmekten çok trafiğe girip çıkmak için bir araç. Yani daha çok tasarımı ve dış görüşünüyle alıcıların ilgisini çekecek gibi görünüyor. Crossover’ın arka tarafını görememiş olsak da, Hyundai’nin kendi teaserından markanın diğer SUV’larından belirgin şekilde farklı görüneceğini söyleyebiliriz.

Hyundai Bayon dış görünüşü şimdiden ilgi çekiyor

Ok şeklindeki arka lamba elemanları, tam genişlikte bir aydınlatma çubuğuyla birleşerek ona modern, yüksek teknoloji ürünü bir görünüm kazandırıyor. Bunların tümü, eski Hyundai modellerinden daha duygusal bir havaya sahip, cesurca tasarlanmış Elantra sedan gibi diğer ürünlerle paylaşılan Hyundai’nin Sensuous Sportiness tasarım felsefesinin bir parçasını oluşturmuş. 118 beygir gücü oluşturan 1.0 litrelik küçük bir turboşarjlı motor, Bayon’a güç verecek. Bayon bu yılın ilk yarısında satışa çıkması bekleniyor. Bu nedenle crossover’ın üretim versiyonunu yakın zamanda tam olarak göreceğimizi umuyoruz.

2021 Hyundai i20 fiyatı ve teknik özellikleri

Exit mobile version