Site icon Dijital Tekerlek

Honda ZR-V geliyor: Yeni model nasıl olacak?

Honda ZR-V

Otomobil fuarları yapılmadan, markaların herkesten gizlemeye çalıştığı yeni modeller ve isimleri maalesef patent başvurularında ortaya çıkıyor. BMW’nin her ne kadar yeni X8 gelmeyecek dese de patent başvurusu yaptığını görmüştük bu sene başında. Şimdi de Honda’nın yeni bir patentine denk geldik. Kısa zaman önce Avustralya’da yeni Honda ZR-V isimli bir patent başvurusu yapılmış.

Honda ZR-V modeli net bilgiler vermiyor!

İsme ve markadan gelen resmi olmayan bazı bilgilere baktığımızda yeni Honda ZR-V bir SUV/crossover modeli olacak. Bu bilinen bir durum zaten. Bu aşamada merak edilen kısım yeni Honda ZR-V’nin boyutları. Yapılan değerlendirmelere göre ZR-V geçiş otomobili olabilir. Ayrıca patent başvurusunun Avustralya’da yapılması da otomobilin Asya-Pasifik pazarı için de özel bir model olabileceği şüphesini oluşturuyor.

Honda, SUV modellerinde kalitesini kanıtladı diyebiliriz. Mevcut SUV modellerinin ikisi de ortalamanın üzerinde puan alıyor testlerde. Fiyat aralığı da rakiplerine göre iyi durumda diyebiliriz. Honda’nın neden yeni bir model üzerinde çalıştığını şimdilik net olarak bilmiyoruz. Ancak Honda tarafında çok daha uygun fiyatlı bir SUV veya premium bir SUV görmek müşterileri mutlu eder.

İlginizi Çekebilir: Honda CR-V Fiyatı ve Özellikleri

Exit mobile version