Site icon Dijital Tekerlek

Honda Türkiye’de yeni başkan ataması gerçekleştirildi

Honda Türkiye’de 31 Mart 2022 tarihi itibariyle Takuya Tsumura görevini Satoru Yamada’ya devrediyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Halihazırda 2017 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten Takuya Tsumura, Mart ayının sonunda Honda Türkiye Başkan Yardımcısı Satoru Yamada’ya devrediyor. Bununla birlikte Türkiye görevinden ayrılması kesinleşen Tsumura, Honda Cars India Ltd. başkanı olarak Honda ailesinde görevine devam edecek.

Honda Türkiye’deki görev süresi boyunca hem otomobil hem de motosiklet satışlarında başarılı bir döneme imza atan Takuya Tsumura kariyerine Hindistan’da devam edecek. Honda Türkiye başkanlığı görevini ise 3 yıl boyunca Honda Türkiye’de başkan yardımcılığı koltuğunda oturan Satoru Yamada devralacak. Ayrıca Yamada Türkiye’deki görevinden önce Honda Motor Europe/Almanya’da başkan yardımcısı olarak görev almıştı.

Son olarak 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleşecek olan görev değişiminin ardından Honda Türkiye başkanı olacak Satoru Yamada; Otomobil ve Motosiklet birimlerinin tüm satış ve satış sonrası operasyonlarının başında yer alacak.

“Opel, “Mokka Lansmanı İletişim Örgüsü”yle ödüle doydu!”

Exit mobile version