Site icon Dijital Tekerlek

Honda E modeli ve markanın elektrikli araçlar ilgili yeni hamlesi

Honda E modeli ve markanın elektrikli araçlar ilgili yeni hamlesi 3

GM ve Honda işbirliği ile 2023-2024 için planlanan, Meksika ve Tennessee’de yeni modeller üretilecek. Bu modeller GM ve Honda’nın bir süredir gelecek için devam eden ilişkileri sonucunda göreceğimiz modeller olabilir.

Honda GM işbirliği sonucu sadece Honda araç mı üretilecek ?

Modeller hakkında çok detaylı bilgiye sahip olmasak bile tahminlerimiz şu şekilde: İki model üretileceği ve modellerden birisinin Honda, diğerinin Acura için bir crossover olacağı beklentiler arasında. Fakat hem GM hem de Honda tarafından herhangi bir açıklama henüz gelmedi. Beklentiler ve açıklamalar önümüzdeki günlerde yeni elektrikli otomobil planları hakkında daha fazla bilgi paylaşacakları yönünde.

Honda ve Elektrikli Araçlar

Honda gibi bir marka’nın bu tarz bir girişim için başka bir marka ile işbirliği içerisinde olmasının hem iyi hem kötü tarafları olacaktır. Honda elektrikli araç konusunda diğer modelleri gibi henüz ilgiyi üzerine toplamış durumda değil. Bu yüzden, geç de olsa mutlaka bir şeyler yapmak zorunda. Belki de Honda bu tarz bir girişim ile birlikte elektrikli otomobil konusunda kendisini çok geliştirecek. Sonrasında, dünyaya sattığı klasikleşmiş her kesimden alıcısı olan modelleri gibi gelecek için de bu tarz modeller oluşturma fırsatını elde edebilecektir.

Yeni Nesil Honda Civic 2021 İlkbahar’da Çıkacak

Exit mobile version