Site icon Dijital Tekerlek

Honda e’den Haber Var

Honda e’den Haber Var 1

Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sevimli ve elektrikli dört tekerlek Honda e hakkında en çok merak edilen fiyat konusu açıklığa kavuştu. Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde düzenlenen Cenevre Otomobil Fuar’ında, bir çok detayı ortaya çıkan Honda e hakkındaki fiyat bilgisi, bir diğer önemli fuar olan Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda ortaya çıktı. Fakat ortaya çıkan 29.470 euro olarak başlangıç belirnen etiket, sadece Avrupa piyasası için geçerli. Ve ilk satışlar ise 2020 yazında İngiltere, Fransa, İsveç ve Almanya’da gerçekleşecek. Bir tane almaya ilgi duyanlar bu ay sipariş verebilecekler.

29.470 euroluk temel fiyat 134 hp olan versiyonu için geçerli olmak ile beraber 152 hp olan modeli yani “Advance” sürümünü istiyorsanız, fazladan 3.000 € ödeyeceksiniz. Advance sürümü, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi ve Honda Parking Pilot yazılımı gibi birçok ekstra özelliği de beraberinde getiriyor.

Katsushi,Honda Motor Europe Baş İşletme Görevlisi ve Başkanı, durum değerlendirmesi yaparken “ Bugün, Honda e’nin dünya prömiyeri ile Elektrik Vizyonumuza bir sonraki adımı atıyoruz… Olağanüstü dinamik performansa ve yeni bağlantı seviyelerine sahip bir araç – sadece Honda’nın geliştirebileceği eşsiz bir elektrikli araç. ” yorumlarında bulundu.

Honda’dan bir diğer yetkili Tom Gardner, Kıdemli Başkan Yardımcısı “2020 yılında Honda, yeni nesil Jazz’ı piyasaya sürecek ve bugün, bu modelin Avrupa’ya hibrid teknolojisi ile tek güç aktarma organı seçeneği olarak tanıtılacağını doğrulayabiliriz.” açıklamasını yaptı.

Honda e,  35.5kWh batarya kapasitesi ile tamı tamına 220 km gidebilmekte. Ayrıca araçta, tam genişlikli, beş ekranlı dijital gösterge panosunun köşelerine monte edilmiş 6 inçlik ekranlarla geleneksel aynaları değiştiren yana monte edilmiş kameralar bulunmakta.Bilgi ve eğlence için iki adet (12,3 inç LCD dokunmatik , 8,8 inçlik bir ekran sürücü gösterge paneli) dijital ekran bizleri sürücü koltuğunda karışılıyor.“Okay Honda” zaman içerisinde kendisinide değişiklikler kişisel asistanı harekete geçirir. Son olarak, My Honda servisi ve uygulaması, diğer özelliklerin yanı sıra, kullanıcılara otomobilin kilitlenmesi ve kilidinin açılması için uzaktan klima kontrolü, güvenlik ve konum izleme ve dijital anahtar erişimi sunar.

Exit mobile version