Site icon Dijital Tekerlek

Honda Civic Hatchback 2020 Yenilikleri

Honda Civic Hatchback 2020 Yenilikleri 3

Daha önce Honda Civic ABD sedan sürümünde makyajlama olmuştu. Bu gelişmenin ardından ise 5 kapılı Civic hatchback de makyajlamaya uğradı.

Yenilenmiş Civic’e baktığımızda ilk dikkat çeken ön yüzünde bulunan ızgara bölümü. İnce detaylar eklenmiş. Sis farlarının bulunduğu havalandırmaların tasarımında da ince dokunuşlar hakim ve bunun ile beraber iki küçük kanat beraberinde gelmiş. Bu modelin bir standardı olarak görülen LED farların gündüz kısmının tasarımı bu kanatlarla aynı izleri taşıyor.

Giriş seviyesi 2020 Honda Civic Hatchback 16″ janta sahipken, orta ve üst seviyelerde ise 17″ “Shark Grey” isimli jantlar bulunmakta. Araca standart renklerin dışında olarak obsidyen mavi seçeneği de bu güncelleme ile beraber geldi.

Kaputun altına indiğimizde ise bizi iki benzinli ve bir de dizel sistem karşılamakta. Giriş seviyesinde 1 lt 200 Nm tork 126 hp lik bir VTEC Turbo motor, üst seviyede ise 1.5 lt 240 Nm tork 182 hp lik VTEC Turbo motor bulunmakta. Dizel sürümlerde ise 120 hp 300 Nm tork 1.6lt i-DTEC motor bulunuyor.

2020 Honda Civic Hatchback’in sahip olduğu bir diğer ekstra özellik ise Honda Sensing adı verilen güvenlik paketi. Paketin içeriğinde; şeritten ayrılmaya yönelik uyarı sistemi, çarpışmaya karşı fren sistemi, şerit takip yardımcısı, trafik işaretleri algılayıcısı ve adaptif hız kontrolü gibi özellikler bulunmakta.

Aralık’ta Avrupa için sipariş edilebilecek araç Ocak ayında teslim edilecek. Fiyat konusunda ise net bir bilgi henüz yok.

Jorge Lorenzo ile alakalı son haberimize şuradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version