Site icon Dijital Tekerlek

Honda, Arabaya Resmen Plazma Tv Soktu !!!

Honda-e-0-Honda-E-dijitaltekerlek

Honda E

Günümüzde insanların telefon kullanırken keşke ekranım biraz daha büyük olsa diye hayıflandıklarını biliyoruz Haklılar mı? Tabiki de haklılar. Peki arabaları içinde aynı şeyi düşünüyorlar mı? Bizce düşünüyorlar. Şöyle büyük bi ekranınız olsa fena olmazdı değil mi ??

Sakin olun Honda sizi düşünüyor, tanıtımına 2 ay kalan tam elektrikli Honda E’nin kokpitine resmen Plazma Tv sokmuşlar 😯.

Honda E Multimedya Ekran

Honda yeni çıkaracağı tam elektrikli modelinin tanıtım videosunu yayınladı. Videoda aracın içindeki beş ekran göze çarpıyor, ayrıca ön konsolun sağında ve solunda yer alan 6 inç’lik iki ekran, yan kameralardan alınan görüntüyü kabine iletirken, sürücünün önünde yer alan 8.8 inç’lik ekran ise gösterge panelini yansıtıyor.

Araçtaki multimedya sistemi için ayrılan iki adet 12.3 inç’lik ekran, ekranlar arası kolay veri aktarımı ve mağazadan basit uygulama indirebilme özellikleriyle tıpkı bir akıllı telefon kullanıyormuş hissi veriyor. Araçtaki ekranların normal araçların ekranlarına göre daha yüksek çözünürlükte olması da belirtmeden geçemeyeceğimiz bir özelliği.

Honda E’nin kapıları, akıllı telefona indirilen bir uygulama ile kolaylıkla kontrol edilebiliyor. Dijital anahtar, aracın sahibinden habersiz hareket etmesi veya önceden belirlenen bölgeler dışında bulunması durumunda kullanıcıya uyarı gönderiyor.

Kaynak

Exit mobile version