Site icon Dijital Tekerlek

Hiper Scooter Tanıtıldı..! Dragonfly Sizlerle

Hiper Scooter Tanıtıldı..! Dragonfly Sizlerle 2

Araba piyasasında dizel ve benzinli yakıt üretiminden sonra ortaya çıkan ve teknoloji ile birlikte günümüzde hızla yayılan hiper otomobillerden sonra şimdide Hiper Scooterlar yerini almaya başladı. Elektrikli bisiklet ve elektrikli motorsikletler inanılmaz gelişen bu elektrikli üretim akımına kapılarak sürücüler ile buluşmayı başarmıştır.

Londra merkezli D-Fly Group tarafından geliştirilmiş olan Dragonfly, daha önce görmüş olduğunuz scooterlar ile alakası bulunmuyor. Bu firma aynı zaman elektrikli otomobil de ürettiği için birçok birlikte tasarım ile birlikte hiper otomobil modellerinden ilham alarak hyperscooter olarak nitelendirilip yeni bir elektrikli scooter geliştirilmiştir. İddaalı bir tasarıma sahip olan elektrikli scooter, oldukça rahat ve büyük direksiyon kısmı ile yol tutuşunun oldukça iyi olduğu açıklanmıştır. Gece kullanımlar için ise aydınlatmanın unutulmadığı elektrikli scooter, firmanın açıklmasına göre karbon ve alüminyum malzemeleri başta olmak üzere üst seviye malzemelerden üretilmiştir.

Teknik Özellikleri

Elektrikli scootera tam anlamıyla alıcı gözüyle bakarsak, dünya üzerinde farklı konumlandırabileceğimiz özellikleri ile bizleri şaşırtmaktadır. Yapısında bulunan çift motor ile saatte 60 km/s hıza çıkmasıyla imkan tanınmaktadır. Yaptığı hız ile gerçekten dikkat çeken model açıklanan verilere göre 45 kilometre kadar gidebilmektedir. Kullanırken yardımınıza koşacak 4k çözünürlüğe sahip bilgi ekranı bulunurken bu cihaza akıllı telefonlar ile bağlanılabileceği açıklandı. Navigasyonun yanında bildirimlerini de gösterebilen scooter, iyi ses düzeneğini de bünyesinde taşımaktadır.

Farklı Versiyonları Mevcut

Scooter’ın üç ve ya dört lastikli iki farklı versiyonları bulunmaktadır. Bu versiyonların fiyatını incelediğimizde üç tekerlekli scooterın 5 bin dolar, dört tekerlekli scooterın ise 6 bin dolar satış fiyatı olduğu açıklandı. Hem barındırdığı özellikler hem de satışa sunulacak olan fiyatı birçok kişide şaşkınlık yarattı. Bu inanılmaz ulaşım aracının 2020 senesinin içerisinde satışa sunulacağı tahmin edilmektedir.

Exit mobile version