Site icon Dijital Tekerlek

Her Yönüyle Tasarrufçu Girişim: BenzinLitre

Her Yönüyle Tasarrufçu Girişim: BenzinLitre 2

Aracınızla seyahat ederken benzin göstergenizden uyarı aldığınız oldu mu? Bilmediğiniz bir yolda ilerlerken acaba benzinim bitse ne yapacağım diye sorduğunuz oldu mu? Bu civarlarda en ucuz benzini hangi petrol ofisi satıyor diye kendi kendinize sordunuz mu? Siz sormadıysanız soranlar olmuş demek ki BenzinLitre ortaya çıkmış. 

Benzinlitre nedir?

BenzinLitre az önce sorduğumuz soruların yanıtlarını, cebinizdeki ve çoğu zaman elinizden düşürmediğiniz  telefonunuzla görebilmenizi sağlayan, çoğu zaman abı hayat suyu olan bir uygulamadır. Gelin uygulamanın içeriğini İstanbul Bakırköy karayolunda seyahat eden Ahmet Bey’in gözüyle inceleyelim. 😄

Ahmet Bey yeni aldığı otomobili ile yol üzerinde alışverişini yapabilmek için bir otopark, eve dönerken de benzinini uygun fiyata almak için petrol ofisi aramaktadır. Ahmet Bey’in ihtiyacı olan tek şey BenzinLitre…

Uygulamayı açtığında bulunduğu il ve ilçeyi seçiyor, varsa istediği marka petrol ofisini seçiyor ve tek tuşla en ucuzundan en pahalısına listeleniyor benzinciler 😋. Dahası yine il ve ilçeye göre en yakın dinlenme tesislerini listeleyerek otopark arama derdinize son veriyor. Umarım Ahmet Bey anlamıştır demek istediğimizi 🌝. 

Özetle BenzinLitre sayesinde hem zamandan, hem cebinizden tasarruf edeceksiniz ve ayrıca otopark ararken ki o agresif tavrınızın yerini neşeli gülümsemeler alacak ve etrafınıza mutluluk tohumları saçacaksınız 😍. 

IOS ve Android cihazlarda uygulamayı bulabileceğiniz gibi web sitesi üzerinden de inceleyebilirsiniz. Bizden bu kadar… Değerli okurlarımıza iyi okumalar diliyorum ☺️.

Exit mobile version