Site icon Dijital Tekerlek

Her Ülkede İstiklal Marşımızı Dinleteceğim!

Her Ülkede İstiklal Marşımızı Dinleteceğim! 1

Motosiklet yarışçısı olan Toprak Razgatlıoğlu, yeni takımıyla birlikte ilk pist deneyimini gerçekleştirdi. Toprak Razgatlıoğlu, “Bu sezon pistlerde Türk bayrağıyla liderlik turu atmak ve her ülkede İstiklal Marşımızı dinletmek için elimden gelenin daha fazlasını yapacağım”  sözlerini kullandı.

Türkiye’de yetişen en yetenekli motosikletçilerden biri olan Toprak Razgatlıoğlu, yeni takımı PATA Yamaha ille ilk test sürüşüne çıktı. 2020 Dünya Superbike Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Red Bull sporcusu Razgatlıoğlu, 2020 sezonunun ilk kış testlerinde 1.50.657’lik derece elde etti. 36 tur pistte kalan Toprak Razgatlıoğlu, bu derecesiyle en iyi dördüncü zamanın sahibi oldu. Ayrıca yeni sezonda şampiyonluk yarışının en kuvvetli adaylarından biri olduğunu da göstermiş oldu.

“HER PİSTTE İSTİKLAL MARŞIMIZI DİNLETECEĞİM”

Toprak Razgatlıoğlu, bir fabrika takımı olan PATA Yamaha ile mücadele etmek için sabırsız olduğunu dile getirirken tek hedefinin ise Dünya Superbike Şampiyonası’nda birincilik olduğunu söyledi. Geçtiğimiz sezon bağımsız pilot kategorisinde çok önemli işlere imza attığını belirten Razgatlıoğlu, “2019’da önemli rakipleri geride bırakarak podyumlar yaptım, yarış kazandım. Yeni takımıma 2019 yılının en iyi bağımsız pilotu unvanıyla geldim. Yeni sezonda tek hedefim, yeni takımım ile şampiyonluk yaşamak. Hazırlıklar gayet iyi gidiyor. Motora alışma sürecim beklediğimden daha hızlı gerçekleşiyor. Yeni takımım PATA Yamaha ile yeni sezonda yarışacağım için çok mutluyum. Bu sezon pistlerde Türk bayrağıyla liderlik turu atmak ve her ülkede İstiklal Marşımızı dinletmek için elimden gelenin daha fazlasını yapacağım” şeklinde konuştu.

Exit mobile version