Site icon Dijital Tekerlek

Harley-Davidson’ın Ufak Motosikletleri Üretimine Hazır

Harley-Davidson’ın Ufak Motosikletleri Üretimine Hazır 2

Dünya üzerinde motorsiklet severlerin yakında takip ettiği markaların başında gelen Harley-Davidson, sürücüleri heyecanlandıracak bir üretim gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ufak motor hacmi ile birlikte boyut konusunda da küçülmeye giden Harley-Davidson’un bu üretimi yapılan ortaklık sonunda sağlanmaya başlanacağı açıklandı. Çinli motosiklet üreticisi ile yapılan “HD350 Project” anlaşmasıyla birlikte başlayan üretimler sonrasında Harley’in Asya ülkelerine açılacağı açıklandı.

Harley-Davidson’un tarafından yapılan tasarımlar ile birlikte Çin fabrikasına üretim için paslanan motosikletler, tasarımların onaylandığını ve artık üretim aşamasına geçileceği açıklandı. Şirket üzerinden yapılan açıklama ile birlikte tasarımların üretimi için onay verildiği fakat lansmandan önce motosiklet görüntüleri hakkında pek bilgi verilmeyeceği açıklandı.

Yapılan Tahminler Benelli’yi Gösteriyor

Motosiklet denilince akla gelen ilk markalardan olan yılların markası Harley-Davidson’un bu tasarımı sır gibi saklanırken, yapılan tahminlerin eski model olan fakat dünya üzerinde büyük yankı uyandırmış olan Benelli 302S’ye benzediği tahmin ediliyor. Benelli’nin de aynı fabrika tarafından üretiminin yapıldığını biliyorsunuz. HD350 projesinde bahsi geçen motor hacminin de üreticisinin Benelli olduğunu düşünürsek yeni motorun, eski dizayndan pek bir farkı olacağını düşünmüyoruz. Tasarımın onayını geçtiğini söylediğimiz motorun şuan fabrikada üretim kontrolleri yapılmaktadır. Yeni yıl itibariyle üretime başlanacak yeni Harley-Davidson’un 2020 senesinin sonuna ya da 2021 senesinin başına doğru satışa sunulacağı açıklandı. Yazımızın başında da dediğimiz gibi bu projenin sadece Asya kıtasına hakim bir proje olduğunu belirtmeliyiz. Avrupa ya da Amerika kıtasına yönelik bir satışın gerçekleşmeyeceği biliniyor.

Exit mobile version