Site icon Dijital Tekerlek

Girgin Açıkladı: Opel Türkiye 2020’de Büyümeye Devam Edecek

Girgin Açıkladı: Opel Türkiye 2020’de Büyümeye Devam Edecek 3

Otomobil üreticilerinin önde gelen isimlerinden olan Alman Opel markası 2019 yılında elde ettiği büyüme hareketini 2020 yılında da devam ettirmenin planlarını şimdiden yapmaya başladı. Merkezinde müşteri olan bir yaklaşımı, kaliteli ürün ve mühendislik çalışmaları üretmesiyle bu yılı %3,8 lik bir pazar payı ile kapatabileceklerini düşünmektedirler. 2020’den beklentileri ise pazardan %5 oranında bir pay sahibi olmaktır.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleştirilen basın toplantısında Opel Markasının Alman kimliğini ele alan Opel’in Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin müşterilerinin isteklerini gerekli şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını ve bu durum ile müşteri memnuniyeti kazanıp daha kaliteli üretim yapmaya çalışarak kullanıcılarına ulaşabildiklerini aktardı.

Alpagut Girgin açıklamasına şunları da ekledi; “ Alman merkezli bir marka olarak daha samimi ve müşteri odaklı yaklaşımlarımızı devam ettireceğiz. Bu anlayışla müşterilerimizin sadece ihtiyaçlarına değil, duygularına ve kaliteli hizmet gereksinimlerini de karşılayacak bir Opel sizlerle olacak.”

Kasım ayı itibari ile genel pazarda beş kademe daha yukarı çıkarak listede yedinci sıraya gelen Opel Türkiye, pazardaki payını da %4,6 oranında ilerletmeyi başardı.

2019’un Mart ayında Combo modeli araç ile hafif ticari statüsündeki araç pazarında da yerini alan Opel, Kasım aynına gelindiğinde görüyoruz ki bu alanda da büyük bir ilerleme kaydederek dokuzuncu sırada yerini alıyor. 2020’nin ilk çeyreğinde 6. Nesil Corsa’nın sınıfında ki en kaliteli ve iddialı modeli olacağını belirten Girgin, önümüzde ki yılda otomotiv sektörünün toplam pazarında 600.000 adedi hedeflediklerini açıkladı.

Görsel Kaynaklar 1 2

Exit mobile version