Site icon Dijital Tekerlek

Eski Nissan CEO’su Ghosn’un Kaçışı Tüm Dünyada Merak Ediliyor

Eski Nissan CEO'su Ghosn’un Kaçışı Tüm Dünyada Merak Ediliyor 2

Japonya’da tutulduğu ev hapsinden özel jetle yardımıyla kaçan Eski Nissan CEO’su kaçarak hayatını yaşamaya devam ediyor. Ülkemiz üzerinden geçiş yaparak Lübnan’a geçen eski CEO ülkemiz üzerinden geçiş yaparken az da olsa Türkiye içini karıştırmaya yetti. Türkiye’den geçtikten sonra kaçış ile alakalı olarak soruşturma açıldı. Açılan soruşturma sonucu 5 kişi göz altına alındı. Olay ile alakalı soruşturmanın içerisinde olan MNG Jet Operasyon Müdürü Onur Kösmen konu ile alakalı yaptığı ifade de olayın içeriğini açıklar durumda olduğu ifade edildi.

Onur Kösmen’in açıklaması şu şekilde; “Beyrut’tan tanıdığı bir kişinin kendisini arayarak yardım istediğini ve bu durumun “uluslararası önemi” olduğunu vurgulamış. Kösemen, isteneni yapmaması durumunda ailesi ile tehdit edildiğini de itiraf etmiş. Korkuyordum. Sadece bir kişiyi bir jetten başka bir jete götürdüm. Kim olduğunu bile bilmiyordum.” açıklamalarında bulundu.

İLGİLİ HABER: Nissan Yeni CEO ve COO’sunu açıkladı

Olay ile alakalı geniş kaplı araştırma ve inceleme sürerken ilerleyen günlerde olacak olan gelişmeleri de sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version