Site icon Dijital Tekerlek

George Russel, 2021 de Mercedes’te Mi Olacak?

George Russel, 2021 de Mercedes'te Mi Olacak? 1

Halen sözleşmesi devam eden George Russel, 2021 yılında Mercedes’e Mi geçiyor? 2019 yılında Williams’a katılan George Russel, 2021 de Mercedes’te Mi Olacak?

George Russel, şuanda Williams’da sözleşmesi devam ederken, 2021 yılında Mercedes’ten teklif gelmesi halinde bunu kabul edeceğine dair sözler sarf etti.

George Russell Hala Williams’da!

2019 yılında Williams’a katılan ve ilk yılında Robert Kubica’yı tüm sıralama turlarında mağlup etmeyi başaran Russell, rakibini mağlup etmeyi başararak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Tüm sıralama turlarında rakibini mağlup etmeyi başarsa da yıl boyunca şansı olmayan Russell, yıl boyunca hiç puan alamadı. 2020 yılında da Williams’ta yarışmaya devam edecek olan Russell, 2021 yılı içinde İngiliz ekiple kontratı bulunuyor.

Aslında, Mercedes’in pilotu olan Russell, Williams’a kiralık olarak verilmişti. Fakat yapılan sözleşme de Mercedes’in geri çağırabileceği ile alakalı herhangi bir madde bulunmamakta.

“2021 de Mercedes beni çağırırsa reddetmem!”

Yine de Russell, 2021 için Mercedes’in kendisini istemesi halinde buna hayır demeyeceğini dile getirdi.

Formula 1‘deki her sürücü dünya şampiyonluğuna ulaşmak istiyor. İyi bir araçla yarışmak, bu şansı arttırıyor. Ben de dahil olmak üzere Mercedes’ten telefon alan herhangi bir sürücü, bunu dikkate alır, yani en azından alması gerekir. Mercedes bugün Formula 1’e hakim olan takım. Geleceği düşünmek istemiyorum. Çünkü elinizdeki işe konsantre olamama riskiniz var. İyi bir iş çıkarmaya devam ederseniz, tekliflerin geleceğini zaten biliyorsunuz. Bu yüzden her yarışa, her bir seansa odaklanıyorum ve neler yapabileceğimi biliyorum. Her seansta güçlü yanlarınızı en üst seviyeye çıkarırsanız, bir noktada fırsatlar size gelmeye başlayacaktır. “

George Russell, Williams’ın gelişeceğinden de emin.

Şuanda Williams’ta bulunan George Russel, Williams ile alakalı da bazı açıklamalarda bulundu.

“Gelişeceğiz. Ama herkes gelişecek çünkü F1 böyle bir dünya. Sezon öncesi testlerine kadar yeterli vakit var ve çalışmaya devam ediyoruz. Bu açıdan doğru yoldayız.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Formula 1 2019’da, Dört Büyük Ekip Neler Yaptı

Exit mobile version