Site icon Dijital Tekerlek

Formula 1 2021; Portekiz GP tekrardan takvimde

Formula 1 2021; Portekiz GP tekrardan takvimde 3

Formula 1 yöneticileri 2021 sezonu programında kalan son boşluğu 2 Mayıs’ta Portekiz GP’si ile doldurdu. Detaylar haberimizde.

Mart ayında 2021 sezonunun açılışı planlanmakta. Açılışa ev sahipliğini Avustralya GP’ sinin yapması planlanmakta idi. Fakat pandemik problemler nedeniyle Avustralya GP’ daha ileri bir tarihe ertelendi. Bununla birlikte 2021 F1 sezonu 28 Mart’ta Bahreyn’de başlayacak.Ayrıca belirtmek gerekir ki yarış ertelemesi yalnız Avustralya için geçerli değil pandemik durumlar her yarış için göz önünde bulundurulmakta. Bununla birlikte F1 yöneticileri pandemik durumlara göre takvimi yeniden planlayabileceklerini de belirtmekte.

Yöneticiler pandemik durumları oldukça yakından takip etmekte. Ayrıca belirtmek gerekir ki yarış ertelemesi yalnız Avustralya için geçerli değil pandemik durumlar her yarış için göz önünde bulundurulmakta. Bununla birlikte F1 yöneticileri pandemik durumlara göre takvimi yeniden planlayabileceklerini de belirtmekte. Ayrıca yöneticiler pandemik durumları oldukça yakından takip etmekte.

Yeni F1 CEO’su ve eski Lamborghini patronu Stefano Domenicali konu ile ilgili şu cümleleri kullanmakta; ” Formula 1’in geçen yılki büyük başarının ardından Portimão’da tekrar yarışacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Organizatöre ve Portekiz hükümetine bizi bu noktaya getirmedeki sıkı çalışmaları ve özverileri için teşekkür etmek istiyoruz. “”Geçtiğimiz yıl 17 yarışı güvenli bir şekilde teslim edebileceğimizi ve milyonlarca hayranımızı zor bir zamanda heyecan verici bir yarışa götürebileceğimizi göstererek 2021 sezonumuzdan eminiz ve heyecan duyuyoruz. Bu sezon taraftarları güvenli bir şekilde Portimão’da yeniden ağırlamayı umuyoruz. ve bu planın ayrıntıları üzerinde organizatörle birlikte çalışıyoruz. “

Revize edilen Formula 1 2021

McLaren ‘ın AMG ile güçlendirilmiş Formula 1 aracı ile tanışın!

Exit mobile version