Site icon Dijital Tekerlek

Ford Mustang Mach-E yeni kablosuz güncellemeyi aldı

Ford Mustang Mach-E yeni kablosuz güncellemeyi aldı 3

Ford tarafı “Power Up” isimli kablosuz güncelleme ile Ford Mustang Mach-E modelini hedefliyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Ford “Power Up” isimli güncelleme ile birlikte yeni bir kablosuz yazılım güncelleme programını başlattı. Bununla birlikte bu güncelleme ilk olarak ABD genelinde uygulanacak.

Ford Mustang Mach-E yeni güncellemesi neler sunuyor?

Marka bu güncelleme ile birlikte Mach-E modelinin bilgi-eğlence sistemine en uygun iyileştirmeyi sağlamak; adına müşteri tercihlerini ve temel sistem hatalarını hedefleyeceğini söylüyor. Ayrıca marka güncellemelerin sürücüler tarafından görünemeyeceğini belirtiyor.

Hedef arka planda yapılan küçük yazılım ince ayarları ile kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak. Bununla birlikte büyük güncellemelerin bir gecede gerçekleştirilmesi gibi planlarda küçük güncelleme de yapılacak bazı ayarlar ile gerçekleştirilebilir.

Örneğin kablosuz güncellemeler ile akıllara takılan ne zaman güncelleneceği problemi şu şekilde çözülüyor; bir güncelleme kurulmaya hazır ve aracın o an kullanılması gerekiyorsa model güncelleme için uygu bir zaman gelene kadar eski yazılım üzerinde çalışmaya devam eder.

Model bu güncelleme ile birlikte örneğin park halinde beklerken; temel yazı işlevleri arasında, bilgi-eğlence sistemini eskiz defterine dönüştüren Ford Sketch uygulamasına kavuşuyor. Bununla birlikte model Ford Pass uygulamasında da güncellemelere sahip. Sürücülerin radyo ayarları, favori seyahat noktaları ve klima kontrolü gibi; kişisel ayarları kaydetmek adına profiller oluşturulmasını kullanıcıya sunabilecek. Ayrıca sürücüler bu güncelleme ile birlikte Apple CarPlay navigasyonunu gösterge panelinde görüntüleyebilecek.

Son olarak Ford’un Kurumsal Bağlantı Direktörü Mark Harvey güncelleme ile ilgili şu cümleleri kullanıyor;

“Yazılım güncellemeleri milyarlarca bağlı cihazda yaygın, ancak henüz araçlar için değil. Ford Power-Up yazılım güncellemeleri, onu milyonlarca insana hızla ulaştırarak bunu değiştirecek.

“Siz uyurken güncellemelerin yapılabilmesi için daha sorunsuz teknolojiye yatırım yaptık ve bir sonraki yolculuğunuzu daha iyi bir deneyim haline getirdik.”

“Dünyada tek olan Mercedes X-Serisi 6×6 dikkat çekiyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version