Site icon Dijital Tekerlek

Ford Mustang Esintileri Taşıyan Crossover Tanıtılacak

Ford Mustang Esintileri Taşıyan Crossover Tanıtılacak 2

Ford, ikonik modeli olan Ford Mustang esintileri taşıyan elektrikli crossover modelini çok yakın zamanda göreceğiz. Şimdilik Mach-E ismi ile anılan modelin kısa bir ipucu videosunu paylaşan ABD’li üretici, tanıtım için 18 Kasım tarihini işaret etti.

Ford’un tamamen elektrikli crossover modeli Los Angeles Otomobil Fuarı öncesinde düzenlenecek özel bir etkinlikte sahneye çıkacak. Ford, yayınlamış olduğu 22 saniyelik ipucu videosunda Ford Mustang esintileri taşıyan aracın çizimini ve kilde yapılmış modelinden bazı küçük kesitler görmek mümkündür. Alçak burun kısmı, uzun bir kaput, kaslı omuz çizgisi ve ön/arka farların üç çizgili tasarımı Mustang’den ilham alındığının bir göstergesidir.

Dijital Tekerlek | Instagram

Elektrikli crossover’in Ford Mach-E ismiyle satışa sunulması bekleniyor. Teknik detayları ise şuan için net değil. ABD’li üreticinin şimdiye kadar yaptığı tek açıklama, aracın WLTP ölçümlerine göre 600 km sürüş menziline sahip olacağı bilgisidir. Bununla birlikte aracın hem arkadan itişli hem de dört tekerlekten çekişli olarak kullanılabileceği söyleniyor. Bu bilgilerin doğru olup olmadığını diğer tüm detaylarla birlikte 18 Kasım tarihinde öğreneceğiz.

Ford March-E satışa sunulduğunda en büyük rakiplerinden biri kuşkusuz Tesla Model Y olacak. Bununla beraber iki modelin de 2020 yılının ortasında yollarda olması bekleniyor.


Exit mobile version