Site icon Dijital Tekerlek

Fiat Panda Cross 4×4 Artık Türkiye Reyonlarında

Fiat Panda Cross 4x4 Artık Türkiye Reyonlarında 1

Fiat’tan Türkiye ürünlerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde Fiat Türkiye, dört çekişli Panda Cross 4×4 serisinin satışlarına başlamış bulunmaktadır. 4×4 modellerinin arasında en ulaşılabilir araç olarak slogan yaparak kullanıcıların beğenisine sunulan Panda Cross 4×4’ün satış fiyatları ise 105,900 TL den başlamaktadır.

Bu yeni aracın dış dizaynında gövde rengi yan süs çitaları, çift renkli 15 inç stil kapak jantlar ve gövde rengi ön ve arka cross görünümlü tamponlar ile dikkatleri üzerine topluyor. Ön tarafta fiat’ın panda modellerindeki kalıplaşmış far dizaynı ile bütünleşmiş LED gündüz farları ve ön sis farları yer almaktadır.

Deri koltuk döşemeleri ile de yeni bir görünüme kavuşan Panda Cross deri vites topuzu ve direksiyon ile Uconnect sistemi eklentileriyle de siz değerli kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Bunların yanısıra standart olarak yanda ve perdede bulunan hava yastıkları, telefon tutacağı, arka park sensörü ve otomatik klima özellikleri de mevcuttur.

Fiat Panda Cross 4×4, diğer özelliklerine de bakacak olursak zorlu arazi koşullarına ve hava şartlarına daha da dayanıklı hale getirilmiştir. 85 beygirlik bir güç ve 145 Nm tork üreten bunun yanında yakıt tüketimini en aza indiren turbo Twinair motor ile daha kullanışlı bir sürüş bizlere sunulmuştur. Altı ileri manuel bir araç olmasına karşın bu standartlardaki araçların motorlarına göre yüzde on daha hafiftir.

Aracın yüzde otuz oranında yakıt tasarrufu sağladığı da açıklanan bilgiler arasındadır.

[responsive-slider id=5607]

Exit mobile version