Site icon Dijital Tekerlek

Fiat Hey Google özel sürümleri ile sesli asistanı getiriyor

Fiat Hey Google özel sürümleri ile sesli asistanı getiriyor 3

Fiat 500, 500X ve 500L modellerinde yaptığı yükseltmeler ile modellerine Google Asistanı eklemekte. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Fiat, Google ile kurduğu ortaklık ile birlikte şehir otomobillerine teknolojik anlamda özel sürümler eklemeye çalışmakta. Markanın uzun bir özel sürüm serisinin en sonuncusu 500 Hey Google modelleri. Google asistanın sesli kontrolüne izin veren ve ayrıca kullanıcıların Google ekosistemlerine daha kolay bağlanmayı sağlayan sistem bazıları için büyük kolaylıklar sunmakta.

Fiat modelleri için bu teknoloji ne anlam ifade etmekte ?

Bu teknoloji sayesinde sadece Hey Google komutu ile birçok imkan kullanıcıya sunulabilmekte. Örnek vermek gerekirse Google ekosistemi içerisinde direkt aracın konumunu, yapılan yolculukları takibi gibi güzel detaylar kullanıcıya ulaştırılabilmekte. Ayrıca birisi aracı çalmaya çalışırsa veya araç belirli bir alandan ayrılırsa kullanıcıya bildirim gönderebilmekte.

Yukarıda bahsettiğimiz üç model; özel iki tonlu beyaz ve parlak siyah dış görünümleri ile tekerlek kemerlerin de yer alan Hey Google rozetleri ile fark edilebilmekte. Bununla birlikte Google detayları sadece bu kadarla kalmamakta. Model iç tarafta yer alan koltuklarda bulunan Hey Google rozetleri gibi bir dizi özel tasarım öğesine de sahip. Ayrıca modelin merkezi sütunlarında da Hey Google”molekülleri” tasarımı yer almakta.

Fiyatları nasıl ?

500 Hey Google modelinin hatchback ve cabriolet versiyonları mevcut. Bununla birlikte model hatchback olarak 16.005 sterlin, cabriolet olarak ise 18.665 sterlin seviyesinde.

500X ve 500L Hey Google modelleri ise 20.764 sterlin seviyesinden başlamakta.

“Hoşgeldin Voltswagen, hoşçakal Volkswagen” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version