Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Ferrari Purosangue SUV modeli nasıl görünecek ?

Yeni Ferrari Purosangue SUV modeli nasıl görünecek ? 2

Ferrari tarafının merak edilen Ferrari Purosangue modeli Photoshop sanatçısı Giorgi Tedoradze tarafından tahmini bir şekilde kamuflajsız olarak karşımızda. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Ferrari tarafının oldukça önem verdiği Purosangue modeli geçtiğimiz günlerde kamuflajlı olarak görüntü vermekte idi. Bu görüntüler ışığında oluşturulan tasarım tahmini gerçekten oldukça göz alıcı görünmekte.

Ferrari Purosangue tasarımı nasıl ?

Tahmin edilen görsellere baktığımız vakit tasarımın agresifliği gerçekten Ferrari tarafına yakışır şekilde. Şık gündüz LED farları ile keskin far tasarımı oldukça güzel görünmekte. Bununla birlikte ön şeritten alt kısma bakarsak; açılı hava girişleri ve ikincil yanan farlar yer almakta. Ayrıca tasarım çizgileri de oldukça tamamlayıcı görünmekte.

Modelin arka kısmına geldiğimiz vakit ise; ön kısımda yer alan agresif duruş arkada da devam etmekte. Çarpıcı ve küçük olan arka lambalar, LED ışık çubuğu ve bagaj kapağı ortasında yer alan egzoz boruları oldukça özgün görünmekte. Fakat egzoz konumlandırılması itibariyle bagaj kapağının kullanım tarzı çok merak edilmekte.

Ferrari Purosangue teknik özellikleri nasıl olacak ?

Modelin motor tarafında GTClusso modelinde yer alan; çift turbo şarjlı 3.9 litrelik V8 motorun yer alması beklenmekte. Bu sayede modelin 650 beygir civarında bir güce sahip olması da muhtemel. Ayrıca modelin doğal emişli bir V12 motor seçeneğine sahip olması beklenmemekte.

Son olarak modelin en büyük rakibi muhtemelen bir diğer İtalyan Lamborghini Urus modeli olacak. Ayrıca belirtmek gerekir ki; bu paylaşılan tasarımın ve görsellerin Ferrari tarafından herhangi bir onayı söz konusu değil.

“Mercedes-Benz eCitan minivan modeli testlerde” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version