Site icon Dijital Tekerlek

Ferrari Purosangue, Fiorano’da karşımızda

Ferrari Purosangue, Fiorano'da karşımızda 4

Ferrari Purosangue modelini görmek için çok nadir bir şans. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Son yıllarda Google tarafından sağlanan verilere göz attığımız vakit Ferrari tarafının büyük popülerite kaybı yaşadığı gözler önünde. Fakat bu durum markanın satış rakamlarını etkilememekte. Ayrıca marka son zamanlarda her zamankinden daha iyi durumda. Fakat bu durumdan 2020 senesini pandemi sebebiyle ayrı tutmalıyız. Çünkü bir çok firma için satışlar oldukça kötü idi.

Ferrari Purosangue modeli Maranello’nun ilk SUV olarak tarihe geçecek. Ünlü İtalyan markası SUV olarak nitelendirmediği modeli yüksek sürüş modeli olarak benimsemekte. Bununla birlikte model İtalya’daki Fiorano pistinde bir kez daha bizlerle.

Modelin düşük hızlarda testlere tabi tutulması ve sol köşeden çıkarken gösterdiği güç kayması gerçekten heyecan verici.

Ferrari Purosangue modelinin rakipleri ise Lamborghini Urus, Aston Martin DBX modellerinin olması beklenmekte.

Modelin motoru ön ve orta kısma yakın konumlandırılarak çift kavramalı otomatik şanzımanın arkaya yerleştirilmesi planlanmakta.

Modelin dört çeker olacağını belirtmeye gerek dahi yok. Bununla birlikte marka, modelde hibrit güç aktarma organları da kullanmayı planladıklarını belirtmekte. Ayrıca modelin iç yaşam alanı tarafında da beklentilerin üzerinde olması planlanmakta.

Son olarak modelin 2022 yılında piyasaya çıkacak olması ile birlikte son zamanlarda artan SUV popüleritesi ile en çok satan Ferrari modeli olma ihtimali bir hayli yüksek.

2023 Ferrari Hypercar modeli ilk kez görüntülendi

Exit mobile version