Site icon Dijital Tekerlek

Özel tasarlanmış Ferrari 488 Pista sıra dışı görünüyor

Özel tasarlanmış Ferrari 488 Pista sıra dışı görünüyor 9

Özel olarak tasarlanan Ferrari 488 Pista modeli gerçekten oldukça göz alıcı duruyor. Gelin modelin detaylarına haberimizde göz atalım.

Ferrari’nin sipariş üzerine imalat edilen modelde ilk dikkat çeken unsur şüphesiz özel olan gümüş boyası. Bununla birlikte Ferrari’nin bu tasarımında da iç karmaşa bulunmamakta. Geçtiğimiz ay Ferrari, kişiselleştirilmiş bir 812 Superfast modelini; kontrast altın rengiyle, Verde Pino boyası ve Kvadrat Umami kumaş ekleri ile Heritage Ghianda derisiyle kombinlenmiş iç tasarımıyla sunmuştu.

Ferrari’nin kişiselleştirme konusunda özellikle GTC4 Lusso T modeli ile neler yapabileceğini görmüştük. Marka şimdi Ferrari 488 Pista’ya sipariş üzerine benzer bir kişiselleştirme işlemi uygulaması gerçekleşti. Bununla birlikte Ferrari modelin “kurallara uymadığını, kuralları çiğnediğini ve mükemmel göründüğünü” belirten bir tweet attı.

Ferrari severlerin çoğu Rosso Kırmızısını sever. Meşhur olan Rosso kırmızısının ve beyazın, koltuklarda bulunan ince yeşil tonlardaki kumaş ile uyumu gerçekten etkileyici. Ayrıca bu Rosso Kırmızısı ve beyaz çizgi detayı dış tasarımda da özel gümüş rengiyle birlikte kullanımda. Belirtmek gerek ki bu modelde de bazı karbon parçalar mevcut.

Ferrari 488 Pista teknik özellikleri

Mekanik anlamda bu şık modelin diğer modellerden hiç bir farkı yok. Model motor tarafında  ikiz turboşarjlı 3.9 litrelik bir V8 motora sahip. Bu sayede modelde 710 beygir güce ve 770 Nm tork değeri mevcut. Ayrıca 0-100 km/s hızlanma süresi ise 2,85 saniye. Kişiselleştirmelerin dahil olmadığı modelin baz fiyatı 330.000 $ dan başlıyor.

Ferrari tarafından elektrikli araçlar hakkında geçen yıl gelen açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version