Site icon Dijital Tekerlek

Fastor Charge: Ford yeni Supercharger ağını kuruyor!

Fastor Charge: Ford yeni Supercharger ağını kuruyor! 4

Modern bir elektrikli aracın başarısı, fiyat, performans ve tasarım gibi yaygın hususların ötesine geçer. Yeni bir EV (elektrikli otomobil ), tam şarjla uzun bir menzile sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda üreticiler, binlerce müşterinin elektrik gücüne geçmesini engelleyen hızlı şarj için olanaklar sunmalıdır. Tesla’nın yaygın Supercharger ağı ile bu kadar ön plana çıkmasının nedeni budur diyebiliriz.

Fastor Charge için patent başvurusu yapıldı

Ford, Mustang Mach-E ile elektrikli otomobil pazarına giren bir sonraki büyük üretici ve şimdi ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’nden gelen bilgilere göre Ford, kendi şarj sistemi için bir marka oluşturdu ve Fastor Charge olarak adlandırıldı . Açıkçası Ford, Mach-E’yi ve gelecek elektrikli otomobilleri şarj etmenin mümkün olduğunca çabuk yapılabileceği mesajını müşterilerine vermek istiyor.

Ford’un aldığı patentin kullanılabileceği alanlar şu şekilde: elektriği iletmek, değiştirmek, dönüştürmek, biriktirmek, düzenlemek veya kontrol etmek için kullanılan cihazları ve aletler, yani elektrikli araçlar için şarj istasyonları; araçlar için piller; araç pilleri için akümülatörler ve şarj cihazları”

Fastor Charge logosu, mavi – yeşil renklendirmesi ve F harfinden akan bir elektrik kablosu kullanımı ile ayrıntılı olarak açıklanabilir.

Fastor Charge markası şu an için itirazlara açık bir şekilde. Yani şirketler veya kişiler bu markada daha önceden varsa haklarını resmi olarak isteyecekler. Bu sürenin ardından Fastor Charge adını, Ford şarj ekipmanlarında görmeye başlayacağız.

İlginizi Çekebilir: Ford F-550 Super Duty Muhteşem Bir Karavana Dönüştü

Exit mobile version