Site icon Dijital Tekerlek

Fast Food Devinden Elektrikli Şov ⚡️

Fast Food Devinden Elektrikli Şov ⚡️ 4

Elektrikli araçlar artık McDonald’s şubelerinde şarj edilebilecek.

Son zamanlarda en çok konuşulan konulardan biri bildiğimiz gibi otomotiv sektöründe fosil yakıtları devrinin yavaş yavaş kapandığı. Her türlü teknolojik gelişim elektrikli bir geleceğe dönüşüyor. Elektrikli araçların en büyük sorunlarından biri ise altyapı olarak görülüyor. Bu sorunun her geçen gün azalması müşteri talebini arttırıyor.

Henüz Türkiye’de yaygınlaşmasa da BP ve Shell gibi firmalar elektrikli şarj istasyonlarına yer vermeye başlamasının yanında bağımsız sağlayıcıları da sektöre giriş yaptı.

Dijital Tekerlek | Instagram

Elektrikli şark istasyonu işine sektöründen çok dışından bir isim daha dahil oldu. McDonald’s, İsveç’te elektrikli otomobil şarjı sağlayan en büyük restoran zinciri haline geldi. Firma, şarj istasyonlarını 2009 yılının başlarında kurdu. Şimdi ise ülkede tam 55 şarj noktasına sahip. Şarj istasyonlarını genişletmek isteyen fast food devi, tüm “drive-thru” restoranlarına bir şarj istasyonu yerleştirmeyi planlıyor.

Mc Donald’s tıpkı benzin istasyonlarındaki gibi bir fiyat tabelası da sunuyor.Bu atılımı sadece İsveç’i kapsamıyor. Restoran zinciri, Hollanda’daki her şubesine en az iki şarj noktası yerleştirmeyi planlıyor.

Exit mobile version