Site icon Dijital Tekerlek

Fantastik Ahşap Elektrikli Motosiklet🤔

Fransız Newron ekibiyle geliştirilen elektrikli motosiklet, kısa sürede konseptten üretime taşınma yolunda. 👊🏼

Otomobil dünyasından ziyade, elektrik gücünün dahil olduğu pek çok motosikletle çok farklı tasarım dinamikleri geldiğine şahit oluyoruz. 

Robotik yapısıyla, neo-retro felsefesiyle ve diğer pek çok bakış açısıyla bu modelleri asfalta taşıyan girişimler var. Bunlardan biri ise Fransa merkezli bir girişim olan Newron. Bu girişim tasarım silahlarını oldukça farklı çizgilerle kullanıcılarla buluşturma hazırlıkları yapıyor. 

Newron

Bilim kurgu filmlerine taş çıkartan çizgileri ahşap panellerle birleştiriyor. Bu fantastik projeyi üretime geçirmek de hedefleri arasında. Toplamda 12 adet üretilmesi planlanan bu fantastik motosikletin satışa hazır haliyle nasıl bir şema sunacağı da tasarım motor severlere ayrı bir heyecan katıyor.

Dijital Tekerlek | Instagram

Ahşap Elektrikli Motosiklet de Teknolojiye Ayak Uyduruyor

Henüz menzil ve beygir gücü gibi teknik detaylarıyla ilgili bilgimiz olmasa da  modelinşu aşamada tasarım noktaları üzerinde çalışılması bekleniyor. Ayrıca ahşap gövde panellerinin dışında dikkatleri çekecek birçok tasarım alanı söz konusu.

Baktığımızda batarya paketinin gövdenin merkezinde ve LED ışıklarla çevrili olduğunu görüyoruz. Bu da motosikletin adeta bir reaktörden güç aldığı hissini uyandırıyor. 

Newron

Önümüzdeki yıldan itibaren üretim sürecine başlanılması planlanan bu modele gelecek ilgiye göre 2021 itibarıyla üretim kapasitesi artırılması planlanıyor.

2021’ye kadar bizi takip ederseniz birlikte bu fantastik motosikletin detaylarını öğrenebiliriz 😜

Newron
Exit mobile version