Site icon Dijital Tekerlek

Evden gezebileceğiniz 9 araba müzesi

Evden gezebileceğiniz 9 araba müzesi 10

Koronavirüs nedeniyle evlerimizde kaldığımız bu günlerde, evinizde keyifli vakit geçirebilmeniz için çok güzel bir liste hazırladık. Evden gezilebilecek araba müzeleri:

Henry Ford Müzesi

Dearborn’un Detroit banliyösündeki Henry Ford Müzesi, ülkenin en ünlü müzelerinden biridir. Salgından önce her yıl 1.7 milyondan fazla ziyaretçi Henry Ford Müzesi’ni gezmeye gierdi. Trenler, uçakların yanı sıra cömert bir araç yelpazesine sahiptir ve ziyaret etmek için bu bağlantıya tıklamanız yeterli.

Corvette Müzesi

Tartışmasız Amerikan spor otomobillerinin geçmişten bu zamana en iyisi Chevrolet Corvette. Corvette müzesinde sergilenen 80 modeli online olarak görmek için buradaki linke tıklayın.

McLaren Teknoloji Merkezi

Egzotik bir havası olan daha yeni bir merkezi mi gezmek istiyorsunuz. İngiltere’deki McLaren Teknoloji Merkezi aradığınız yer olabilir. McLaren’in gözde modellerinin sergilendiği merkezde sanal tur yapmak için buraya tıklayın.

Honda Koleksiyon Salonu

Honda’nın geçmişten günümüze modellerini sergilediği ve birçok yarıştan kesitlerle süslediği sanal turuna katılmak için buraya tıklayın.

Mercedes-Benz Müzesi

Dünyadaki ilk patentli arabayı da görebileceğiniz Mercedes-Benz müzesini gezmek için uzun bir zaman ayırmanız gerekecek. Çok fazla modelin ve yarışın sergilendiği müzeyi gezmek için buraya tıklayın.

Enzo Ferrari Müzesi

Tüm araba hayranlarının mutlaka ziyaret etmesi gereken yer olan Enzo Ferrari Müzesi’ni gezmek için buraya tıklayın.

Lamborghini Müzesi

Lamborghini Huracan, Aventador, Miura, Countach, LM002 ve daha birçok Lamborghini modelini görebileceğiniz Lamborghini Müzesini gezmek için buraya tıklayın.

Horacio Pagani Müzesi

Otomobil geçmişiçok uzun olmasa da birçok egzotik Pagani modelini görebilmek için buraya tıklayın.

Porsche Müzesi

Porsche’nin birçok ikonik modeline göz atmak için Porsche müzesini gezmek isteyebilirsiniz. Birçok yeni modelin de yer aldığı sanal müzeye ulaşmak için buraya tıklayın.

Ayrıca Motortrend tarafından hazırlanan sanal müze listesini de aşağıya bırakıyoruz.

Toyota Müzesi

Mullin Otomotiv Müzesi

Audi Forum Ingolstadt

Petersen Otomotiv Müzesi

GM Kültürel Miras Merkezi

Barber Vintage Motor Sporları Müzesi

Ford Piquette Fabrikası

Volvo Müzesi

BMW Müzesi

Blackhawk Müzesi

LeMay Müzesi

Nethercutt Müzesi

Exit mobile version