Site icon Dijital Tekerlek

En Ucuz Otomatik Dört Tekerlekliler 🤨

Bilindiği üzere, genellikle “debriyaj” kavramını dert edinen kimselerin tercihi otomatik vites araç kullanmak olur. Otomatik vites arabalar sürücüyü yalnızca vites değiştirmekten kurtarmakla kalmayıp aynı zamanda yokuşlu yollarda yaşanabilecek olası sıkıntıları da ortadan kaldırır. İlk ortaya çıktığı andan bu yana rağbet gören bu arabalar, 2019 yılında da sürücülerin gözdesi olmaya devam ediyor. Sizler için hazırlamış olduğumuz, farklı marka ve modellerden oluşan en ucuz otomatik vites arabalar dan birkaçına birlikte göz atalım:

Honda Civic

Honda Civic

Dünya otomotiv sektöründe, adından sıkça söz ettiren Honda, yakın zamanlarda piyasaya sürdüğü Civic modeli ile rakiplerine meydan okumaya devam ediyor! Önceki tasarımlarda da olduğu gibi sportif görünümünü koruyan bu araç aynı zamanda coupe bir görünüme de sahip. Değişen dış detaylarda ilk göze çarpan nokta tamamen LED olan aydınlatma sistemi oluyor. En uygun olarak adlandırılabilecek segmentte ise 1.6 Elegance benzinli modeli örnek gösterilebilir. Fiyatlar 131.100 ₺ve 178.500 ₺ aralığında değişkenlik göstermekte.

Fiat Egea

Fiat Egea

Ülkemizde son 3 yılda en çok tercih edilen modellerden biri olmayı başaran Egea’dan söz etmeden olmaz! 2019 yılında da rağbet gören bu araç, en ucuz otomatik vites arabalar listesinde, tercihlerinizi tekrar gözden geçirmenize neden olacak gibi görünüyor! Şık tasarımı ve konforlu sürüşüyle göze çarpan Egea’lar; station, hatchback ve station wagon modelleri ile piyasada. 62.000 ₺’den başlayan fiyatlarla, siz de bir Egea sahibi olabilirsiniz.

Dijital Tekerlek | Instagram

Opel Crossland X

Opel Crossland X

Fiyat açılışını 142.000 ₺ başlatan 2019 Crossland X, 155.000 ₺‘ ye kadar artış gösteren bir listeye sahip. Şehir içi ve şehir dışı seyahatlerine göre tasarlanan bu araç, yeni özellikleri ile SUV sınıfının önde gelenlerinden. Kompakt boyutu sayesinde de sürücüye büyük rahatlık sağlayan araç, yüksek oturma koltuğu ile görüş açısını olumlu yönde etkiliyor. Göz atmadan karar vermemekte fayda var!

Renault Clio

Renault Clio

Fiyat listesi açılışını 70.000 ₺ ile yapan bu model 141.000 ₺‘ ye kadar çıkıyor. Ön kapıda kullanılan alüminyum kaplama  arabaya ayrı bir şıklık katmakta. Krom kaplamalı yan dikiz aynaları sayesinde de aracınızı daha zarif bir hale getirme imkanına sahip oluyorsunuz fakat akılda tutmakta fayda var ki krom yan aynalar sadece Life donanım paketi ile satışa sunuluyor. 2019 yılında da en ucuz otomatik vites arabalar kategorisinde, Renault Clio tercih sebebi oluyor!

Görsel Kaynak 1 2 3

Exit mobile version