Site icon Dijital Tekerlek

En Büyük RS Servisi İstanbul’da Açıldı

En Büyük RS Servisi İstanbul’da Açıldı 2

Türkiyenin servis anlamında önemli markalarından biri olan RS servisi 10. Yılında en büyük mağazalarından birini Türkiye’ye açıyor. İstanbul Maltepe’de hizmete açılacak olan RS servisi toplam 14.600 metrekarelik alan içerisinde yaklaşık olarak 120 kişilik ekiple, mini onarım, mobil parça onarımı, hasar onarımı ve detaylı araç bakımı ile tek gün içerisinde toplamda 15.000 adet araca hizmet verilmesi bekleniyor.

TOSEF’in CEO’su Ünal Ünaldı, Türkiye’ye yatırım yapmanın her zaman avantajlarını iyi bildiklerini açıklayan Ünal Ünaldı, bu avantajları iyiye çevirmek için sürekli olarak Türkiye’ye yatırım yapmaya devam edeceklerini açıkladı. Geçtiğimiz senelerde Bosch Car Servise ile yapılan iş birliğiyle birlikte mekanik onarım hizmeti konusunda atılım gerçekleştiren RS servisi 2020 senesi ile birlikte tüm otomobiller ile birlikte kullanıcılarının ve filoya sahip şirketlerin hayatını büyük oranda kolaylaştırması hedeflediklerini açıkladı.

Bosch Car Service İş Birliği Yaradı

Bosch ile yapılan otomobil servisi antlaşmasında teknolojik açıdan büyük yarar sağladı. Mekanik onarım hizmetleri ile hayata geçirerek araç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında cevap verilmek istenen RS servisi şuan kendi bünyelerinde en büyük alan olarak bilinmektedir. %100 yerli sermayeyle kurulan Türkiye’nin markası RS Servisi ilerleyen günlerde yapacakları iş potansiyeli artırımları ile isimlerini tüm dünyaya duyurabilecekler. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde farklı iş projeleri ile şuan ki konumdan daha büyük bir konuma geleceği tahmin edilen RS servisinde, açıldığı günden itibaren tek dokunuşla istediğiniz kadar eğitim alabileceksiniz.

Exit mobile version