Site icon Dijital Tekerlek

Elektrikli Rolls-Royce Spectre kamuflajından kurtuldu

Elektrikli Rolls-Royce Spectre modeli bilgisayar ortamında kamuflajından tamamen kurtuluyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Kolesa.ru tarafından yapılan çalışma ile ilk elektrikli Rolls-Royce modeli kamuflajsız olarak gözler önüne seriliyor. Çalışmanın Rolls-Royce tarafından herhangi bir onaya sahip olmadığını belirterek; görsellerin oldukça dikkat çekici olduğunu ifade etmek gerekiyor.

Elektrikli Rolls-Royce Spectre tasarımı

Kamuflajlı görsellerde de gördüğümüz geleneksel Rolls-Royce ızgarası modeldeki yerini koruyor. Bununla birlikte paylaşılan görseller sayesinde modelin halihazırda satışta olan modellerin daha güncel bir tasarıma sahip bir versiyonu olduğunu söylemek şimdilik mümkün. Ön tarafta klasik Rolls-Royce tasarımına sadık kalınmaya devam ediliyor. Ayrıca modelin motor kaputunda yeni Spirit of Ecstasy maskotunun da kullanılacağını belirtmek gerekiyor.

Arka tarafa geldiğimizde coupe Wraith modeline olan benzerlik oldukça yüksek seviyede. Bununla birlikte modelin genel duruş itibariyle de Wraith modelini anımsattığını söylemek yanlış olmaz.

Son olarak elektrikli Rolls-Royce Spectre modelinin resmi olarak kamuoyuna ne zaman duyurulacağı henüz bilinmiyor. Ancak modelin yeni Spirit of Ecstasy maskotu ve elektrikli güç aktarma organları ile oldukça özel bir model olacağı kesin.

“Yeni Spirit of Ecstasy resmi olarak tanıtıldı”

Exit mobile version