Site icon Dijital Tekerlek

Elektrikli Porsche Taycan’a Apple Music

Elektrikli Porsche Taycan'a Apple Music 2

Geçtiğimiz Pazartesi günü Alman spor otomobil üreticisi Porsche, yeni gelecek olan elektrikli Taycan spor arabası ile Apple Music’i entegre edeceklerini açıkladı. Bununla beraber ilk defa, müzik paylaşım platformu, bir araç içinde bağımsız bir uygulama olarak sunuldu.

Duyuru, Porsche’nin araçlarında dijital eğlenceye ve Apple ile daha fazla uyum sağlamaya yönelik en son çabalarını gösteriyor. Apple Music entegrasyonu, gelecek olan Taycan ile başlayacak ama bu iş birlikteliğin sadece bununla kalmayacağı Porsche North America CEO Klaus Zellmer tarafından belirtildi.

Porsche Taycan

Apple CarPlay arabanın merkez ekranını bir iPhone görünümü ve hissine büründüren bir araç içi platformu. Ve şimdiden Taycan’ın da içinde bulundu bir çok yeni Porsche modeli için kullanılacak.

Elektrikli Taycan’ın içinde bulunacak olan Apple Music ayrıca Porsche’nin sesli asistanına da erişebilecek. Böylece sesli bir şekilde, arabadan herhangi bir ekrana veya da tuşa dokunmaksızın şarkı veya albüm seçimi yapılabilecek.

Ayrıca Porsche’nin söylemine göre, Taycan kullanıcılarına Apple Music’e ek olarak 3 yıl bedava araç içi internet sağlanacak. Yönetici Lars Buchwald konu için “ Müşterilerimizin uygulamayı kullanır iken data harcaması hakkında hiç endişe etmesine gerek yok” dedi..

Tekerlekli Haberlerden Her Gün Haberdar Olun
Exit mobile version